Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj a félelmekről beszélni szerintetek?
Attól függ, ha mindig bombáznál ilyen dolgokkal, hamar azt érezném, hogy nem bízol meg bennem. Alaptalan félelem nem jó.
F
Engem nem zavarna a bizalmatlankodás, mert 99%, hogy én sem bíznék meg benned. De ne vedd magadra, a közveletlen rokonaimban sem bízom, egyedül talán azokban akik túl hülyék és a nagyon szorosan értelmezik az ún. becsületességet, de csak azért, mert mindig lépéselőnyben vagyok velük szemben.
Szóval, szerintem csak nyugodtan. És inkább bukj őszintén, mint játszmázva nyerj.
Alapjáraton jó dolog az őszintéség, viszont a túlzottan negatív érzelmeiden te is tudsz dolgozni. Ha alaptalan félelmek öntenek el, akkor inkább magadat kéne rendbe tenni belül, mintsem felhánytorgatni mindezeket a párodnak.
Nem szívesen vetítem rá a páromra a múltamban gyōkerezō negatív érzéseket, amikrōl ō nem tehet. Ha alaptalan a félelmem, illetve csak azért bizalmatlankodok, mert a múltban átvertek, emiatt nem a párom a hibás. Ilyenkor inkább arra összpontosítok, hogy túl tegyem magam a múltbéli sérelmeken.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!