Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha volna egy gazdag férjed, de boldogtalan lennél mellette, s jönne egy ágrolszakadt csoro s közölné veled, hogy ő az igazid?
Figyelt kérdés
2020. máj. 25. 20:00
31/149 anonim válasza:
27: a találgatásom azon alapszik, hogy azzal állítasz oda "cső, én vagyok az igazid". Ez alapján NAGYON sokan bolondnak titulálnának valakit, így nem TELJESEN szubjektív vélemény. Amúgy meg mi baj a szubjektív véleménnyel, azt kérdezted, nem? :D
32/149 anonim válasza:
Miért mondanád azt egy nőnek, hogy neki te vagy az igazi? Egy ilyen idióta elől én menekülnék.
33/149 A kérdező kommentje:
Attol hogy többen mondanak valamit, az még nem lesz objektiv. Max. több ember egyező szubjektiv véleménye lesz.
Nem kérdeztem véleményt.
2020. máj. 25. 21:02
34/149 A kérdező kommentje:
30 azért mondanám, mert az vagyok.
2020. máj. 25. 21:03
35/149 anonim válasza:
"Mit tennél?" Ez volt a kérdés. "Bolondnak nézném" Ez volt a válasz. Ha nem véleményt kértél, hát mit?
Mondtam én hogy objektív? Szóval sem. Ja, a nem teljesen szubjektív kicsit hülye megfogalmazása annak, hogy sokan így gondolnák, de nem mondtam hogy objektív
36/149 anonim válasza:
Bolond vagy kedves kerdezo meg naiv is. Nem szoktak csak ugy otthagyni a vagyont es a jomodot egy almodozo miatt, max. mint szereto, szerepelhetsz.
37/149 anonim válasza:
Téveszméid vannak, ha azt hiszed valakinek is az igazi vagy semmi alap nélkül, nulla kapcsolattal az "igaziddal"
38/149 A kérdező kommentje:
""Mit tennél?" Ez volt a kérdés. "Bolondnak nézném" Ez volt a válasz. Ha nem véleményt kértél, hát mit?"
Ha a bolondnak nézés tett akkor azt kértem.
2020. máj. 25. 21:07
39/149 A kérdező kommentje:
"Bolond vagy kedves kerdezo meg naiv is. Nem szoktak csak ugy otthagyni a vagyont es a jomodot egy almodozo miatt, max. mint szereto, szerepelhetsz." Van akinek a boldogság fontosabb.
2020. máj. 25. 21:07
40/149 anonim válasza:
Boldogság kivel? Egy ismeretlennel? Akinek nyilvánvalóan nincs ki mind a négy kereke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!