Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki gyerekként szerencsétlen volt az felnőttként is az lesz?
Figyelt kérdés
Még mielőtt valaki leírná, nem sajnáltatom magam, csak vázolom a helyzetet. Gyerekként szerencsétlen voltam. Nem nagyon voltak barátaim, ki voltam közösítve. Felnőttként meg akármilyen munkába kezdek, egyikben sem vagyok jó, semmilyen dologban nem érzem magam jónak. Párkapcsolatban ha rendelődök alá a másiknak, akkor azért nem vagyok jó, de ha meg túl sokat tűrök, akkor se vagyok elég jó. Úgy érzem rajtam valami átok ül, azért nem sikerül soha semmi.2020. máj. 25. 13:01
1/5 anonim válasza:
Én szerencsétlen voltam gyerekként, most már nem vagyok az.
2/5 anonim válasza:
Légy önmagad és próbálj meg fejlődni. Senki se tökéletes, te se leszel az. Ja igen és ne gondolkodj végletekben, azt senki se díjazza.
3/5 anonim válasza:
Megtaláltam azt a munkát amit szeretek, szívesen járok be dolgozni, jól is csinálom. Lettek gyerekeim, bár aztán elváltam , de már ez önmagámban is szuper dolog.
Sportban, hobbiban, elég jó szinteket értem el. Van jövőképem, céljaim, stb. Kell ennél több?
Az hogy mi volt gyerekkoromban már elmúlt. De a jövő lehet jobb, csak tenni kell érte , fejlődni kell.
Magadat is tudod fejleszteni, tanulni magadról, az emberekről. Csak nézz utána , a neten rengeteg info van fent .
5/5 anonim válasza:
Saját tapasztalat: igen. Csodák nincsenek, az ember nem tud kibújni a saját bőréből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!