Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kb 30-35 éves férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 30-35 éves férfiakat kérdezek, hogy mire számítsak a következő 5-10 évben? Nektek milyen gyorsan telt el a felnőtt korotok eleje?

Figyelt kérdés

Nem rég kerültem ki a felnőtt életbe és mostanhoz 10 év múlva jó lenne ha lenne 2-3 gyerekem, egy helyes, tőlem kb 3-8 évvel fiatalabb feleségem, jó melóm. Úgy érzem most a következő években tudok nagyon-nagyon sokat tenni azért hogy eldőljön később milyen életem lesz majd. Barátok, emberi kapcsolatok, karrier, csajok. Látni hogy elég sok minden más lesz, mint a suliban volt, de ezt lehet úgy is érteni hogy jobb és csak rajtam múlnak a dolgok, hogy miket hozok ki az életből. Félek és (jó értelemben) izgulok egyszerre.

Azt érzem felgyorsult az idő múlása és gyorsabban eltelt az előző 1 év, mint az azelőtti 2 például :D Ez is normális? Ti hogy éltétek meg ezt a kb 25-30 vagy 25-35 éves korotok közötti időt? Állítólag sok értelemben ilyenkor van egy férfi a csúcson egész életében saját magához képest.

24/F

2020. máj. 23. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Lássuk csak....24-35 év között, volt 3 kapcsolatom (+1 gyors)

28 évesen 4 éves kapcsolat után megházasodtam, 29 évesen elváltam, majdnem lett gyerek is.

Aztán lett egy 9 hónapos kapcsolatom de az sem működött hosszútávon.

Aztán lett egy másik ami majdnem 4 évig tartott, de annak is vége lett.

Most viszont már Nem akarok gyereket. ÉS megházasodni sem fogok még 1x.

2020. máj. 23. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:
20 évesen én is így éreztem, hogy majd megváltom a világot, stb. A valóság az, hogy 28 évesen nagynehezen letettem a diplomát, elég jó szakmám lett, jó fizetéssel. A csajozás csak rosszabb lett az idővel, ma már sokkal zárkózottabb mindenki, mint 10 éve. Családalapításról rég letettem, normális párkapcsolatról pedig már majdnem.
2020. máj. 23. 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja és 30f
2020. máj. 23. 14:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Számomra szempillantás alatt eltelt 20-30 közötti időszak. Melóhelyek váltották egymást szép sorban.. mindig azt hittem jobb helyre kerülök, aztán kiderült idővel, hogy nem. Munka elvitte az egész napot. 2-3 műszakos korszak számomra olyan, mintha átaludtam volna azt az időszakot az életemben.

Most a H-P, 8-17ig sem jobb, mivel egész nap rámegy így is. Télen nagyon frusztráló, hogy sötétben jövök ki. Én utálok a sötétben járni. Nyár az jobb ebből a szempontból.

Kapcsolatom középsuli óta nem is volt. Munkahelyeimen (műhelyek, multik gyártási része) nem volt korombeli, szabad nő.

27 fele kezdtem azt látni, hogy bár mindenhol azt mondják, hogy "sok az egyedülálló" engem mindig is azok vettek körül, akiknek évek óta volt valakijük. Azóta csak rosszabb lett a helyzet.. környezetemben nem tudok 1 olyan nőt mondani, aki szabad lenne.

Mostani melóhelyemen 14 nővel dolgozom együtt egy légterű irodában.. mindegyiknek van párja. "Legfrissebb" kapcsolat is 4 éves. (Tudom, mert a csoportvezetőjük vagyok, akarva és akaratlanul is belelátok ebbe.. céges bulikra/családi napokra is hozzák a párjukat.)

Az biztos, hogy nem ez a 10 év volt életem csúcsa.. inkább a mélypontjának nevezném.

31F

2020. máj. 23. 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Pedig a vezetőkre buknak, 4-es. Akár társkeresőn is.
2020. máj. 23. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!