Mennyire általános, hogy felnőtt férfiakat a párjuk kísér be urológiára?
A napokban jártam urológiai magánrendelőben, ahol minden férfi párral volt, leszámítva a 40 felettieket. Addig ok, hogy elkísérték őket, de be is mentek velük vizsgálatra - mind, és mindvégig bent voltak.
Mennyire általános, hogy egy felnőtt, szellemileg teljesen ép férfit úgy kell bekísérni, mint anya vezeti be a kicsi fiát a doktor bácsihoz? Nőgyógyásznál sem látni párokat bevonulni, kivéve persze a babát várókat.
ma 15:37
Úgy vélem, a nők nem is kívánják, hogy a párjuk ott legyen egy nőgyógyászati vizsgálaton.
ma 15:48
Te nem mentél be vele. Más meg bemegy. Mi ezzel a gondod?
Nem tettem fel más kérdést a témában,a férfiak utálatánál meg kevés más dolog áll tőlem távol. :) Talán csak a feminizmus. De nem tudom, te hogy mersz engem férfigyűlölőnek beállítani egy kérdés alapján.
Ha nőket látnék, akiket úgy kísér be orvoshoz a párjuk, épp úgy meglepődnék. Itt nem a nemük a hangsúlyos, inkább az, hogy felnőtt emberekről beszélünk, akik nem mernek egyedül bemenni az orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!