Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem szánalmas a srác?
Figyelt kérdés
Fb-on írt rám, beszélgettünk párszor. Egyik nap írt, nem tudtam neki válaszolni egy darabig (elvégre van életem is, nem tudom egész nap a telefonomat nyomkodni, mint ő), mikor egy-két nap múlva válaszolni akartam neki, láttam, hogy letiltott (gondolom megsértődött). Szerintetek normális? Miért kell letiltani valakit, amiért az egyszerre nem válaszol?
Még sosem tiltott le senki ismerős, nem is volt senkinek oka rá, erre ez az ismeretlen, idióta meg igen. Mi baja az ilyennek?
2020. máj. 21. 20:59
11/13 anonim válasza:
Én sem szeretem ha valakinek pl. több napig tart egy válasz. Most komolyan én nem tudok elképzelni nagyon olyan elfoglaltságot amitől 1-2 szót ne tudjak leírni h most nem érek rá vagy valami. Ettől függetlenül nem normális h letiltott.
12/13 anonim válasza:
Nekem is rosszul esett volna és bàr nem tiltották volna emiatt, abszolút megértem a srácot.
13/13 anonim válasza:
Lepontozhatsz, meg nyugodtan magyarázhatod ahogyan akarod. A többség egyetértett azzal, hogy kb 10 másodperc lett volna bármit reagálnod. Az a helyzet, hogy neked nem jött be a srác annyira ezért le sem sza*rtad. Ha full bejön a gyerek akkor bármikor szakítottál volna rá időt, hogy válaszolj. Értem én, hogy nehéz magadnak is beismerni, hogy ez egy szimpla hazugság, hogy nem volt időd. Majd a korral megjön talán, hogy saját magadat ne ba*szd át legalább ilyen gaygi dumákkal. Neked a kis egódon ejtett sebet az, hogy le lettél tiltva. Érdekes módon arra volt időd, hogy kérdést írj ki ezzel kapcsolatban. Az meg a másik, hogy ha véleményt kérsz valamiről akkor nem csak azt kell elfogadni ami a tiéddel egyezik, De mondom majd egyszer felnősz és átlátod. Minden jót kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!