Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem szánalmas a srác?
Fb-on írt rám, beszélgettünk párszor. Egyik nap írt, nem tudtam neki válaszolni egy darabig (elvégre van életem is, nem tudom egész nap a telefonomat nyomkodni, mint ő), mikor egy-két nap múlva válaszolni akartam neki, láttam, hogy letiltott (gondolom megsértődött). Szerintetek normális? Miért kell letiltani valakit, amiért az egyszerre nem válaszol?
Még sosem tiltott le senki ismerős, nem is volt senkinek oka rá, erre ez az ismeretlen, idióta meg igen. Mi baja az ilyennek?
Tévedsz, én tudok várni és nem akaszkodok rá senkire! Senkit nem tiltottam le azért, mert nem írt mondjuk 1 hétig. Itt meg 2 napról van szó. Egyébként honnan tudod, nekem mennyi dolgom volt ezalatt?
Itt csak te vagy a vicc!
#3: "Még barátokkal is van, hogy 3-4 napig nem beszélünk."
Ha nem beszéltek, akkor nem is kell semmire válaszolni.
De ha írnak, akkor az internet és okostelefonok világában lehet annyit írni, hogy bocsi, nem érek rá, majd holnapután beszélünk.
"Egyébként honnan tudod, nekem mennyi dolgom volt ezalatt?
Itt csak te vagy a vicc!"
Míg ide írogatsz, neki is tudtál volna írni.
Minek? Majd írok úgyis, ha tudok.
Volt, hogy egyik barátnőm hetekig nem válaszolt, mert elfelejtette. Na bumm, mégsem sértődtem meg, nem tiltottam le. Ez mindenhogy gyerekes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!