Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szomszédaim leszbikusok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szomszédaim leszbikusok?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekelne a dolog. Tudom, hogy "törődjek a magam dolgával", de én azért leírom, hogy mi a helyzet és hogy látjátok. Szóval 2 hónapja vették meg a mellettünk levő szép kis lakást. Beszélgettem velük, az egyik lány 26 éves, reklámszakember, a másik 30 éves, fotós. Két felnőtt nő miért vesz közösen egy lakást? Ezen kívül, az egyik, a fiatalabb nagyon nőies, meg nagyon csinos. A másik olyan, mint egy drogos kamaszfiú. Egyik reggel épp kint cigiztem az erkélyen, mikor az egyik csaj elindult, a másik köntösben mondta, hogy "siess haza, mert xy-ra megyünk este". Ráadásul az egyik átölelte a másikat egyik este. Szerintetek ők járnak?

24/f

2010. júl. 29. 22:50
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Hát akkor lehet hogy egy párocska... Keresd meg őket iwiw-en aztán hátha lesz ott valami infó :D

De hát fiús csaj.. sztem járokáznak... ^^

Végül is van úgy hogy 2 leszbi abból az egyiké a pasi szerep amit a fiús csaj csinál a csajos meg a csajosé...Attól hogy túl csajos attól még lehet leszbikus bár lehet hogy biszex.. nem tudom... :)

2010. júl. 31. 12:00
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

"Köszi a válaszokat, tegnap este beszélgettem a lányos lánnyal és azt mondta, hogy együtt tervezi a jövőjét a barátnőjével. Ez mit jelent? Nem értettem, nem mondta, hogy járnak, csak hogy együtt terveznek:D"

Hát valószínüleg össze fognak házasodni.... izé regisztrált akármizni... és lesz közös kutya, esetleg gyerek is.

Az, hogy ki hogy néz ki nem determinál semmit. Mindenkin pont annyira látszik hogy meleg, amennyire szeretné hogy látszon, egy ilyen homofób társadalomban érdemes profin játszani a heterót.

Van hogy két buccs alkot egy párt. Vannak lipstick leszbikusok is. Azt meg, hogy ki biszex, csak akkor tudod meg biztosra ha megkérdezed tőle XD

2010. júl. 31. 12:18
 23/32 A kérdező kommentje:
Csak facebookon vannak fent, de ott egyiknél sincs kiírva semmi "olyan", csak fiús csajnál kint van egy kép a barátnőjéről és oda van írva, hogy "legszebb". Amúgy mindketten szépek, fiús csaj nem ilyen gusztustalan, mert szép, csak a másik meg nagyon nőies, mindig magassarkúban van, vékony, hosszú a haja, szép az arca, szóval csinos. A fiús csaj meg tetovált és úgy öltözik, mint egy kamaszsrác, pedig már 30. Na mindegy, minden jel arra utal, hogy ők nem sima barátnők.
2010. júl. 31. 12:20
 24/32 A kérdező kommentje:
Bocs, én nem tudom ezeket a leszbikus fajtákat, csak annyi jött le, hogy egyik fiús, másik ellenkezőleg. Ezért lehetne furcsállni, hogy hogy lehetnek ilyen jó barátnők, ha tök mások.
2010. júl. 31. 12:22
 25/32 A kérdező kommentje:
De ne fasztortázzatok már, nincsenek perverz hajlamaim, nem akartam beszállni harmadiknak vagy zaklatni őket:D Csak érdekelt.
2010. júl. 31. 12:27
 26/32 anonim ***** válasza:
Naa?:D Kiderült még valami?
2010. júl. 31. 12:43
 27/32 A kérdező kommentje:
Hát csak ezek, amiket leírtam. Szerintem ők együtt járnak, legalábbis együtt tervezik a jövőjüket:D
2010. júl. 31. 12:49
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Egy kérdés... Ha esetleg valaki (közeli barát, rokon, szomszéd, akárki) a TE életedet tárgyalná meg itt gyk-n, neked hogyan esne? Élveznéd, hogy akár a hálószobatitkaidat is kifecsegi? :)

Oké, hogy név nélküli az egész, de 1-2 infóból könnyen le lehet szűrni, hogy áá igen, az X-ről és az Y-ról lehet szó...

Szerintem még csak kíváncsiskodnod sem kellene, főleg nem itt.

2011. aug. 4. 22:08
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Én egy leszbikus nő vagyok. A barátnőmmel nemrég vettünk egy lakást, mert együtt tervezzük a jövőnket. Azonban a szomszédban lakik egy srác aki észrevehetően kiváncsiskodik, szinte nyomoz (pl. késő este bekopog - miközben mi az ágyban házas életet éltünk - hogy van-e tv adás nálunk) nincs, nem tudom, nem tv-zünk. Szerintetek mit akarhat? csak leesett neki, hogy mi egy pár vagyunk és nem érdemes hajtani egyikünkre se.. mindenesetre nekünk ez nem esik jól. Arra vágyunk, hogy úgy élhessünk normális életet mint ami a heterókat megillet..
2011. aug. 24. 06:28
 30/32 anonim ***** válasza:
37%

06:28

LOL ez vagy egy gyenge troll, vagy ezt most nagyon megszvta a kérdező.

2011. aug. 24. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!