Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szomszédaim leszbikusok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szomszédaim leszbikusok?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekelne a dolog. Tudom, hogy "törődjek a magam dolgával", de én azért leírom, hogy mi a helyzet és hogy látjátok. Szóval 2 hónapja vették meg a mellettünk levő szép kis lakást. Beszélgettem velük, az egyik lány 26 éves, reklámszakember, a másik 30 éves, fotós. Két felnőtt nő miért vesz közösen egy lakást? Ezen kívül, az egyik, a fiatalabb nagyon nőies, meg nagyon csinos. A másik olyan, mint egy drogos kamaszfiú. Egyik reggel épp kint cigiztem az erkélyen, mikor az egyik csaj elindult, a másik köntösben mondta, hogy "siess haza, mert xy-ra megyünk este". Ráadásul az egyik átölelte a másikat egyik este. Szerintetek ők járnak?

24/f

2010. júl. 29. 22:50
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
35%

hááát nincs kizárva xD

én is ilyen kiskíváncsi vagyok amúgy:P

nyomozzgass tovább és azt írd is le! :))

2010. júl. 29. 22:53
 2/32 anonim ***** válasza:
63%
Mi kozod hozza?
2010. júl. 29. 22:53
 3/32 anonim ***** válasza:
53%
Lesd meg őket:D A kamaszfiúnak kinéző csaj biztos lezbi,de a másik lehet csak úgy vele van.
2010. júl. 29. 22:54
 4/32 anonim ***** válasza:
77%
azok is laknak valahol, nem kizárt
2010. júl. 29. 22:55
 5/32 A kérdező kommentje:
Meg olyan furák amúgy, átmentem, hogy megkérdezzem, náluk van-e tv adás és mikor a fiús csaj jött ki, mintha épp csináltak volna valamit és megzavartam volna őket, tök ideges volt:D Végül is este volt már. Kíváncsi vagyok tényleg.
2010. júl. 29. 22:56
 6/32 anonim ***** válasza:
65%

Hujjujjuj!

Leszbikusok és szabadköművesek és vadorzók és egyebek.

Te viszont nagyon hülye vagy és örülök, hogy mindezt nem a szomszédomban teszed.

2010. júl. 29. 22:56
 7/32 anonim ***** válasza:
44%
Nyomozd ki. :D Lesd meg őket néha. De ha továbbra is ott laknak majd, biztos meglátod majd őket..:))
2010. júl. 29. 22:58
 8/32 A kérdező kommentje:
most mi van? nem kérhetem ki a véleményeteket? csak fura, hogy 2 felnőtt nő együtt vesz egy lakást, meg minden. ráadásul olyannak tűnnek, mint a házasok.
2010. júl. 29. 22:59
 9/32 anonim válasza:
56%
ezjóxDD nyomozd már ki nekünk:DDD
2010. júl. 29. 23:02
 10/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom meglesni őket, meg nem is akarom:D Csak ez tök érdekes. Kedvesek amúgy, csak alig vannak otthon. Egyszer jöttek haza egy kocsival, a a fiús csaj átkarolta a másikat és mikor meglátták, hogy ott ülök a lépcsőn, elengedték egymást és zavarba jöttek.
2010. júl. 29. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!