Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
“Csak” azert kapcsolatban maradni h ne kegyek egyedul?
Figyelt kérdés
De ha pl lenne sok abrazom akikkel mindig tudnek talalkozni akkor ellennek, kapcsolatban meg kb mindig a baratom a legjobb baratom is egyben.
Mit lehet tenni?
Soha nem volt meg ugy barati tarsasagom h lefoglaljanak es lassam h tenyleg szerelmes vagyok e mellette vagy csak azert mert igy mindig van valakim
Nem arrol van szo h nem szeretem mert attol tudom h szeretem is de mindig mikor szakitas kizelbe kerulok a kpcsolataimba akkor jovok ra h hanyagoltam h nyitott legyek es baratkozzak igy nincs sok baratom, vannak azert de nem olyanok sajnos h pl hetente talizzunk, progizzunk
2020. máj. 20. 17:29
A kérdező szavazást indított:
Sokszor “csak” azert vagyok kapcsolatban h ne kegyek egyedul
Van a kapcsolatom kivul eleg baratom, nem felek a maganytol
En is mindig rajovok hogy amugy “egyedul” vagyok
Jo barati tarsasagom van, sokszor talalkozunk es mellette “szuksegem van “ a paromra is
16 szavazat
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi az elirasokert
2020. máj. 20. 17:29
2/8 anonim válasza:
Baráti társaság nélkül sem voltam soha magányos, nem éreztem magam egyedül. A kapcsolatfüggőség nem csak szerelmi szinten lehet meg. Meg kell tanulni teljesen egyedül is lefoglalni magad.
3/8 A kérdező kommentje:
Es miket csinalsz h nem erzed magad egyedul?
2020. máj. 20. 18:09
4/8 anonim válasza:
Nem csinálok semmit, semmilyen pótcselekvés nem kell hozzá. Ez mentalitás kérdése, ebben kell gyökeres változni.
5/8 anonim válasza:
Sokan ezt teszik, csakhogy épp ezért sokan elkerülik és nem ismerkednek meg velük mert együtt látják mással.... Így aztán várhatja hogy megismer mást
6/8 anonim válasza:
nincsenek barátaim, soha nem volt kapcsolatom. Egyedül mégse érzem magam.
Mit csinálok? élem az életemet.
7/8 anonim válasza:
Vannak barátaim és épp van párom is, de nem túl stabil a kapcsolat. Nekem párkapcsolatban lenni valakivel teljesen más kapcsolat mint amit a barátokkal megélek. De ha olyan rossz lenne a kapcsolatom akkor nem maradnék benne. Én amúgy jól elvagyok egyedül is, szeretek egyedül vásárolni, beülni kajálni egy gyorsétterem jellegű helyre, kávézni stb. De nyilván minden jobb párban vagy barátokkal.
8/8 anonim válasza:
Nekem nincs sok barátom, nem is igénylem. Egy kettő bőven elég, amúgy meg nagyon szeretek egyedül lenni, sosem érzem magam magányosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!