Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A paliknak miért b***a a csőrét, hogy a csajoknak nem
jönnek be az érzékeny kis nyálgép csávók?
11/24 A kérdező kommentje:
amúgy éppen erről beszéltem... ha valakinek nem ez kell, akkor rögtön megy a felháborodás...
nem a félhabőródásról van szó hanem arról hogy ilyeneket kérdezel
2010. júl. 29. 21:35
van akinek a érzékeny srácok jönnek be van akinek nem és aki érzékeny attól nem biztos hogy "s*ggfej"
2010. júl. 29. 21:37
Ezt a kérdést majd tedd fel ismét olyan 30 év házasság után, de aztán semmi panaszkodás ám, hogy a férjed nem figyel rád, sz@rik rád magasról, nem beszéli meg veled a problémákat, mindent neked kell csinálni, nem hallgat meg ja és kussolsz a problémákról, mert tudod nehogy mááá nyálgép legyen a pasi csak semmi érzelgősség ha mondjuk a mammográfián rákot diagnosztizálnának nálad vagy betegen a kórházban feküdnél, mert az érzelmek kimutatása olyan tré. Szóval majd átértékeled a dolgokat.
2010. júl. 29. 21:40
Azért bej mert az lenne a normális, hogy olyan pasikat keress akit érdekli minden gondolatot, szeret veled beszélgetni, szeret veled lenni, és meg tudsz vele bezsélni bármit. Az a baj, hogy az ilyen ciki. Javaslom olvasd el Csernus Imre: A férfi c. könyvét, ott választ kapsz az olyan dolgokra miért keresed az ilyen "kiegyensúlyozatlan" embereket. Én pl. 18éves férfi létemre nézek a külömböző szappanoperákat, és délutáni filmeket, ha van rá időm, és ha ezt elmondanám másnak luzer lennék. Látod, ez a baj.
2010. júl. 29. 21:40
én is szoktam ilyeneket nézni:D
2010. júl. 29. 21:47
17/24 A kérdező kommentje:
Ha valaki beszélget velem, meg szeret velem lenni, az mitől nyálgép?
jogos, bocsi, mond meg te milyen egy nyálgép...
2010. júl. 29. 22:00
Ha valaki beszélget velem, meg szeret velem lenni, az mitől nyálgép?
Attól kedves kérdező, hogy azt nevezik nyálgépnek aki érzelgős, beszél az érzéseiről, ha pedig beszélgettek akkor minden bizonnyal minden témáról beszélgettek az érzelmekről is, aki nem "nyálgép" az magába folytja az érzéseit és nem beszél róla, mert az ellentétes az erős, magabiztos férfi képével, szóval nem tudom te mit értesz nyálgép alatt, de egy általad preferált erős hím biztos nem beszéli meg veled a félelmeit, gondjait, és nem mutatja ki ha aggódik érted vagy hogy mennyire fontos vagy neki ,mert az nyál. Pedig mindezt teszi csak nem mutatja ki. Azt képzelted van olyan férfi aki totál magabiztos, sose bizonytalan és mindig mindent csuklóból megold? Ez csak egy álarc, ami igazából belül van az már más tészta, de majd ha 30 évet lenyomsz egy házasságban rájössz, hogy az ideig-óráig erős macsód is ugyanolyan "nyálgép" mint mindenki max eddig jól titkolta.
Nem gépek vagyunk, hanem emberek.
2010. júl. 29. 22:03
Útban a felszínes félhomály felé...
2010. júl. 29. 22:14
Kapcsolódó kérdések: