Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A paliknak miért b***a a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A paliknak miért b***a a csőrét, hogy a csajoknak nem jönnek be az érzékeny kis nyálgép csávók?

Figyelt kérdés
És miért gondolják, hogy akik nem nyálgépek, azok bunkók meg agresszívak?! Komolyan, szerintük a nyálgép meg a bunkó s*ggfej közt nincsen semmiféle átmenet?
2010. júl. 29. 21:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
59%
Hülye vagy.
2010. júl. 29. 21:13
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne általánosíts, biztos vannak olyanok akinek az jön be...
2010. júl. 29. 21:13
 3/24 A kérdező kommentje:
100%, hogy vannak olyanok.
2010. júl. 29. 21:14
 4/24 anonim ***** válasza:
76%

"A paliknak miért b***a a csőrét, hogy a csajoknak nem jönnek be az érzékeny kis nyálgép csávók?"

- 1. Éppen a fordítottja igaz. 2. A férfiakat inkább az zavarja, hogy a csajoknál sokszor az jön be, ha a férfi egy bunkó tapló, és meg is alázza a csajt. 3. Az utóbbiból következik, hogy éppen Te nem látod az átmenetet.

2010. júl. 29. 21:16
 5/24 A kérdező kommentje:
Én látom az átmenetet :P
2010. júl. 29. 21:17
 6/24 anonim ***** válasza:
oh b+ na gondolom te sem bírod a nyálgép csávókat azért kérdezel ilyen h*lyeséget de szerintem jobb lenne ha befognád és van olyan csaj akinek bejönnek azok a srácok is
2010. júl. 29. 21:17
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

csatlakozom az elsőhöz. Te vagy az aki fura vagy mert ezt furcsálod, és az a baj, hogy egyre többen vannak az olyanok mint te. Nyálgép ha valaki érzékeny, vagy fiú létére szeret az érzelmekkel is foglalkoztni? Szerintetek az. Pedig a kapcsolatoknak az lenne a feladatuk hogy a párok egymással foglalkozzanak. Gondolom fiatal és vagány lány vagy, az a tipikus nagyszájú, akit elsősorban az érdekel egy srácban hogy mekkora a szerszáma és milyen jól használja. Vegyétek már észre, az élet többről szól mint a felszín.

18/f

2010. júl. 29. 21:19
 8/24 A kérdező kommentje:
egy lúzer introvertált csaj vagyok amúgy de attól még nem szeretem a nyálgép pasikat...
2010. júl. 29. 21:26
 9/24 anonim ***** válasza:

nyálgép vagy nem ha tetszik akkor nem mind1?

kicsit nézz magadba elég hülyén gondolkozol

19F

2010. júl. 29. 21:30
 10/24 anonim válasza:
te hülye vagy... ennyi
2010. júl. 29. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!