Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pénteken megy férjhez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénteken megy férjhez a barátnőm és a leendő férje velem akar lefeküdni?

Figyelt kérdés
Régről ismerem a pasit, általam ismerkedtek össze mert a srác nagyon érdeklődött felőlem aztán összejöttek. Soha nem érdekelt a srác, soha nem volt köztünk semmi csak bulizni jártam velük de ő többet akart. Kb 9 hónapja járnak, a barátnőm 6 hónap után teherbe esett tőle. A CSOK miatt pénteken lesz a házasság. A pasi megint hetek óta keres engem először csak kanyu indokkal, hogy adjak tanácsot a barátnőmmel kapcsolatban stb. Én nem szerettem volna vele beszélni de először be is dőltem neki, hogy róla akar megtudni dolgokat, hogy mivel lepheti meg és hasonlók. Ma is rám írt azzal, hogy rengeteget veszekednek mert a barátnőm nem engedi sehová és adjak tanácsot mert ezt nem fogja bírni. Mondtam neki ne velem beszélje meg hanem vele én nem tudok tanácsot adni . Aztán végül kijukadt oda, hogy én találkozzak vele és ő szeretne velem lefeküdni. Nagyon felháborodtam és el küldtem a legmelegebb éghajlatra de nagyon bánt, hogy kinek is szül a barátnőm. Ha el mondanám én érezném magam rosszul és egy gyerek életéről van szó. Ti mit tennétek?

2020. máj. 19. 15:03
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
91%

Ilyen buta embereket hogy tudsz megtűrni magad körül? Hát ez a lány olyan hülye, hogy már nekem fáj.

1. Összejön egy olyan pasival, aki a barátnőjére nyomult, de az elhajtotta, így szamárként beéri vele is.

2. Fél éves kapcsolatban teherbe esik.

3. Még hozzá is megy.

4. Hitelt is felvesz még meg sem született kölykök után.

Miért van olyan érzésem, hogy ha megkérdeztem, miért is nem ment abortuszra, az lenne a válasz, hogy már nem tudta, mert annyira idióta, hogy azt sem vette észre időben, hogy terhes?

Leülnék a lánnyal, elmondanám neki a véleményem az egész kapcsolatról meg elcseszett ötleteiről, ráadásként meg megmutatnám az üzeneteket.

És ha negharagudna, akkor pont leszarnám. Mert ilyen hülye emberrel nem is biztos, hogy nagyon sok kontaktot szeretnék a továbbiakban.

2020. máj. 19. 17:28
 22/37 A kérdező kommentje:
Igazad van, hatalmas baromságokat csinál de az ő élete nem az enyém..
2020. máj. 19. 17:50
 23/37 anonim ***** válasza:
94%
Onnantól kezdve a te életed is lesz, mikor nulla huszonnégy neked fog bőgni, hogy szar a kapcsolata, a férje megcsalja, alig tudja fizetni a hitelt blabla.
2020. máj. 19. 18:34
 24/37 anonim ***** válasza:
95%
Screenshoot es elküldés
2020. máj. 19. 19:46
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem a gyerek életéről van szó. Arról van szó, hogy a barátnőd ne ugorjon bele hitelbe, meg + 2 gyerek szülésébe, a kisebbik rosszat kell most választania.

Bár annak ellenére jött össze a pasival, hogy az téged akart felszedni... nem tudom, nem ismerem, de a leírtak alapján, nem hiszem, hogy hinne neked. Viszont szerintem pont, hogy egy 24 éves barátságban őszinték vagyunk egymással, így én nem gondolkoznék, hogy elmondjam-e.

2020. máj. 19. 20:21
 26/37 anonim ***** válasza:
89%

A barátnőd bízik ebben a srácban. Nem hiszem, hogy tud ezekről és úgy megy bele a házasságba. Ha mégis, akkor úgysem változtatnál meg semmit.

Viszont azt ne hidd, hogy ez a fickó csak házasság előtt ilyen. Eskü miatt majd megembereli magát és nem fog félremenni? Nem hinném.

2020. máj. 19. 20:45
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy elmondanám. Vagy te tükörbe tudsz nézni a következő 20 évben, amikor annyi problémája lesz, amennyinek a tizedével is megúszhatja, ha időben szólsz és tudja, hogy miből választhat? Igen, lehet, hogy a bizonyíték mellett se hisz neked, az is lehet, hogy téged fog utálni, ugyanúgy hozzám egy stb,de akkor legalább tiszta lehet a lelkiismereted. Hallgatással is?
2020. máj. 20. 00:10
 28/37 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki, gyűlöl. Azt mondta miattam fog meghalni a gyereke mert annyira felidegesítettem és én csak rosszat akarok neki nem örülök a boldogságának sőt le is tiltott mindenhonnan ☹️☹️☹️
2020. máj. 20. 12:29
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor hülyébb, mint elsőre hittem. Tudom, hogy most rosszul érzed magad, de nem a te hibád, te csak jót akartál neki. Innentől a saját felelőssége...

Amúgy megmutattad neki a beszélgetéseket?

2020. máj. 20. 12:45
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Rá fog jönni később a barátnőd hogy te csak jót akartál neki.
2020. máj. 20. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!