Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénteken megy férjhez a barátnőm és a leendő férje velem akar lefeküdni?
Ha én irigy vagyok akkor te kedves válaszoló mi vagy?
Az ember miért egyből arra gondol, hogy a másik irigy?
Mire legyek, hogy csak a barátnőmnek van két év munkaviszonya a pasi fekete munkás? Hogy nincs hol lakjanak még de be vállalt 3 gyereket? Köszi de tökéletesen jól vagyok gyerek nélkül párom pedig van. 👎
Igen, irigy vagy, mert a hoki párod szart se akar tőled.
Most meg kitaláltad ezt a szar sztorit:D
Ellentmondasz saját magadnak.
Ilyen rövid ismertség után, gyerek miatt házasodni butaság. Hitelt felvenni, ami 20 évre feltételezni a házasságot még nagyobb.
A helyedben kiönteném a bilit. Most még nincsenek eladósodva, nem köti össze őket a jogszabály (addig nincs kamat, amíg házasságban vannak).
Azért keményen megmutattad a magyar mentalitásod Kedves.. Persze, hogy egyből a lehető legroszabbra gondolsz és azt is nézed ki belőlem ismeretlenül. Nem mernék belenézni a "lelkébe" jó nagy sötétség lehet ott.. Nem pazarlok rád többet, szóval azt írsz amit akarsz. Jogod van hozzá de nagyon szánlak ismeretlenül is.
Nagyon szeretem a barátnőmet és nem akartam elhamarkodottan dönteni, a sorsáról van szó és a kisbabáéról. Csináltam képernyő fotót az üzeneteiről, hogy ha nem hinné el is bizonyíthassam de őszintén tényleg csapdában érzem magam mivel nem akarom, hogy rossz kapcsolatban legyen de azt sem, hogy ennek az embernek aki a házasság előtt már félremenne szentelje az életét.
Ha tényleg nagyon jó a kapcsolatod a barátnőddel akkor szerintem joga van tudni róla ez nem kérdés. Nekem ilyet csinálni barátnőm leendő férje egyből kitálalnám és nem agyalnék rajta... ki akarjah hogy egy ilyen rohadékkal házasodjon össze?
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!