Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért azok a sikeresek akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért azok a sikeresek akik párkapcsolatban élnek?

Figyelt kérdés
Legyen szó bármiről, még a Facebookon is azoknak gratulálnak, akik megházasodnak vagy gyereket szülnek. Egy egyedülálló embernek sose gratulálnak semmihez. Továbbá aki egyedülálló az kénytelen akár más idegenekkel együtt lakni egy albérletben, míg akinek párja van, az azzal él. Továbbá akiknek gyerekük lesz, az más örökre összeköti az embereket, így nem kevésbé fogják őket elhagyni
2020. máj. 19. 13:11
1 2
 11/15 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%

"Nőként azt is tapasztalom, hogy csak azt tekintik nőnek, aki anyuka. Ez pedig egy nagyon rossz irány." Ezt alá tudom támasztani.

25/N

2020. máj. 19. 13:38
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert van egy érzelmi háttértámogatója. Ez kell sok embernek, és meg is kellene becsülni.
2020. máj. 19. 13:39
 13/15 Sunshinedoll ***** válasza:

Szerintem meg nem kell összehasonlítani az életutakat. Én tudom, hogy bosszantó, ha valaki sosem kap elismerést, vagy ha azt látja, hogy az ő életútja nem az, amit a nép "ünnepel" vagy normálisnak tart, de szerintem nem is a facebook csordától kell elismerést várnunk elsősorban, hanem magunktól meg a közvetlen környezetünktől.

Másrészt meg nem tudom, mi lehet olyan jó egy olyan kapcsolatban élni, ahol csaka gyerek miatt van velem a párom... :D Én erre nem vágyom, de kinek hogy.

2020. máj. 19. 14:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Egy párkapcsolat is tönkremehet idővel. Házasság is. Nem dolgoztál még szerintem. Ott majd sok idősebb embert megismersz. Ha megvan a szimpátia úgy is mesélnek majd a kapcsolatukról. 10ből 5 elvált, vagy egyedülálló. Akik együtt vannak csak az 1/4 része tartós kapcsolat. A 3/4 része friss kapcsolat.

Nekem kollégám mondja sokszor, hogy jó lenne már bnőt szereznem, meg gyereket csinálnom. 31 éves vagyok. Gyereket már nem akarok. Most így gondolom. Talán lesz egy törés az életemben, amikor teljes 180 fokos fordulatot veszek nézeteimben. Akik azt mondják gyerek, meg kapcsolat, meg család csak irigyek. Ezek a dolgok is sok munkával járnak. Amikor kapcsolatban voltam irigyelve néztem az egyedülálló srácokat. Dejó neki mondtam magamban. Hiányzott a szabadság.

Most időmilliomos vagyok. Nem kell alkalmazkodnom. Azt csinálok amit akarok. Úgy tervezem az életem, ahogy akarom. Nem feltétlenül van építő jellegű kritikája a párodnak. Inkább csak úgy azzá akar formálni téged, ami nem te vagy. Ha azt szeretnéd, hogy a lakásod fala színe fehér legyen, az legyen fehér. Ne hupilila, szürke, zöld, mert ő azt szeretné. Legyél önmagad! Az ilyen kontrollálós pitsákat kerüld!

2020. máj. 19. 14:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Mert könnyebben tudják fizetni a lufis árú albérletet ketten.
2020. máj. 19. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!