Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akit ki lehet használni, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akit ki lehet használni, az meg is érdemli, hogy kihasználják?

Figyelt kérdés

Olyan sokszor olvasom itt a válaszokban ezt. Hogy hát meg is érdemelted, amit kapsz, akivel meg lehet tenni, azzal megteszik. Jellemzően olyan viszonyok során, ahol az egyik szerelmes, reménykedik, szenved, de odaadó a végtelenségig a másik pedig jól elvan, sokkal kevésbé szeret vagy nem is szeret, de azért elveszi a neki kínált dolgokat.

Szinte mindig azt olvasom, hogy "úgy kell neked, ha ilyen hülye vagy!" de az, hogy esetleg aki elveszi, az milyen szemétláda, az sosem merül fel. Persze, az ember ne legyen ennyire naiv, ismerje fel, mi történik vele, de én mindig úgy megsajnálom ezeket az "áldozatokat".

Ti hogy látjátok ezt: elvennétek, ha nektek kínálnak bármit (legyen akár testiség, akár bármilyen segítségnyújtás...stb), úgy, hogy tudjátok, aki kínálja, az szerelemből teszi, de te nem tudod viszonozni?

2020. máj. 19. 12:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemli meg, hiszen nem tett semmi rosszat. De ha hagyja, akkor így járt. Más nem fogja helyette okosabban élni az életét..
2020. máj. 19. 12:30
 2/9 Pizso ***** válasza:
100%
Aki el fogadja, annak ott a tükör és a lelkiismerete. Épp elég büntetés az neki.
2020. máj. 19. 12:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én alapjáraton azt mondom, hogy akit kihasználnak az nem érdemli meg, DE amikor itt már mindenki leírja az illetőnek hogy a barátja/barátnője nem szereti, csak kihasználja és hagyja ott, az illető meg egyáltalán nem akarja belátni a dolgot.. Na arra azt mondom hogy meg is érdemli. Hiába nyitod fel valaki szemét, ha nem akarja látni a valóságot, akkor mondhatsz bármit.

Második kérdés;

Én szeretem letisztázni a dolgokat, ha tudom hogy valaki ranidzni szeretne és utána kapcsolatot is akarna tőlem, akkor ott elmondom hogy ez nem lesz jó. Ha bókol, akkor is megköszönöm de elmondom, hogy például én nem szeretném a barátságot eldobni egy kapcsolatért vagy egy fellángolás miatt. Egyszerűen nincs szívem kihasználni a másikat. De ez az én “hibám”.

2020. máj. 19. 12:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt max akkor mondom bárkinek ha rendszeresen ugyanilyen helyzetekbe keveredve se ismeri fel a jeleket és nem tanul a rossz tapasztalataiból.
2020. máj. 19. 12:37
 5/9 anonim ***** válasza:
62%

Az élet nem úgy működik, hogy azt kapjuk, amit megérdemlünk. De, ha valaki megdolgozik azért, hogy megszívja, azt nem tudom sajnálni. Ebbe a kategóriába beletartoznak azok a csajok, akiket vernek, de mégis az illetővel maradnak és azok a pasik is, akik egy csomó pénzt elnyomnak valami olyan csajra, aki úgyis lelép.

Bocs, de őket tényleg nem tudom sajnálni. Vannak beteg kisgyerekek és cuki pandák, akiket igen.

2020. máj. 19. 12:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem megérdemli, de erősen tehet róla.
2020. máj. 19. 13:11
 7/9 anonim ***** válasza:
50%

Egyszeri kihasználás szerintem mindenkivel előfordulhat. Aki viszont tisztában van a tényekkel és nem tanul belőle, sőt, telibeszarja őket, az őszintén nem értem, minek sír.

Vannak ezek a tipikus lábtörlők, akiknek a fél világ mondja már egy emberként, hogy mi a helyzet és nem fogja fel. Jön a "de" meg megy tovább a kapcsolatban vagy az ismerkedésben a maga elkúrt programjával, mint egy robot. Hát akkor ott rohadjon meg.

2020. máj. 19. 13:32
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Nem érdemli meg, inkább rá kellene az ilyeneket vezetni, megtanítani nekik, hogy ne legyen kihasználható.
2020. máj. 19. 13:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Mindenki előtt ott a választási lehetőség. Nem dönthetek egy felnőtt ember helyett hogy ne szeressen, mert nem tudom viszonozni. Ha szimpi, akkor elfogadom a rajongását, nekem is szenvedés hogy nem lobbant be nálam a szerelem, de attól még értékes kapcsolat lehet.

Az emberek többsége inkább azt a kapcsolatot választja amiben szenved ugyan, de legalább szerelmes.

Nekem még ez sem adatott meg, mert soha nem kellettem annak akibe beleszerettem, még tesséklássék kapcsolatra sem.

De ennyi erővel sosem lenne pasim ha nem elégednék meg azzal hogy aki mellettem van, az szerelmes belém, még ha én nem is.

Ez is egy kapcsolati forma.

2020. máj. 19. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!