Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon fog fájni az epilálás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fog fájni az epilálás?

Figyelt kérdés
A hónaljamon egy tüszőből több szőr száll is nő és szeretném leepilálni. csak félek belekezdeni, mert nem tudom nagyon fáj-e.
2010. júl. 29. 20:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Jah, és vérzik is
2010. júl. 29. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem az már a lábamon is fáj, hónaljamon ki se merem próbálni :)

De csak nem halsz bele, jobb túlesni rajta

3/10 anonim ***** válasza:
netudd meg mennyire:D mondjuk én a melkasomon csináltam de a szemem is bekönyezett ugyfájt :D hónaljon nem próbáltam. de miért nem jó a borotva?
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz borotvát használni, eleinte jobb lenne, ha gyantáztatnál ott, aztán mikor már megszokod valamennyire a fájdalmat, akkor próbáld epilátorral.
2010. júl. 29. 21:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Először nagyon fáj,és ahogy az egyik válaszoló is írta,vérezhet is picit. de ez kb. 4-5 alkalom. Én már meg sem érzem szinte:) Hozzá lehet szokni.
2010. júl. 29. 21:07
 6/10 anonim válasza:

Az első pár alkalommal fáj... de hozzá lehet szokni.

Én általában epillálom, de néha borotválom is.

2010. júl. 29. 21:12
 7/10 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, hogy bele vágok-e, eléggé félek tőle. de azért akarom epilálni mert ha borotválom borostás marad és engem zavar
2010. júl. 29. 22:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Hozzá lehet szokni.Én pl borotváltam a hónaljamat meg a lábamat is és azután álltam át epilátorra minkét helyen.Először nagyon fájt.Főleg a hónaljamnál, itt még most is szokott, de kevésbé ls itt vérzett is kicsi, de már nem szokott.Ha érzékeny vagy a fájdalomra és nem bírod akkor a hónaljadat szerintem hagyjad.
2010. júl. 29. 23:34
 9/10 anonim válasza:

Hello!

Én is epiláltam egy ideig, és igen az első pár alkalom eléggé kínos volt, de aztán már enyhült ...

Elkezdtem gyantázni, sokkal gyorsabb, és nem fáj annyira!

Használj cukorgyantát!

2 pohár cukor

Fél pohár víz

Fél pohár citromlé

Főzd össze egy lábasban, amíg sötét, karamell színű nem lesz(45 perc kb.)...

Aztán hogy nehogy megégesd magad, mondjuk egy tik-tak-os dobozon fapálcikával kenegesd a gyantát, így kíhül, de elég meleg marad, ahhoz, hogy használható legyen!

Szőrnövekedéssel ellentétesen kend fel, majd párhuzamosan tépd, a fapálcikával, vagy textilcsíkkal.(pont ellentétes mód, mint a "patronos gyantánál")

Többször is végig mehetsz a felületen,mert nem annyira erős, mint a "patronos gyanta"...

Meleg vízzel a börödről is lejön, és ha valamire rámegy onnan is kijön!

Sok szerencsét :)

Szia!

2010. júl. 30. 13:36
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen, lehet megfogom bróbálni a cukorgyantát :D
2010. aug. 9. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!