Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Molesztáltak vagy zaklattak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Molesztáltak vagy zaklattak már sexuálisan?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy erről sokaknak nehéz beszélni,de talán másokm is ugyanolyan cipőben járnak,mint ti.Kort és nemet,kérlek.
2010. júl. 29. 20:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%

Táborban nagyon udvarolt egy srác, aztán este, mikor aludtunk, bejött hozzánk, és elkezdte ránk verni. Én láttam, hogy mit csinál, de akkor még nem tudtam, mi is az..aztán reggel vigyorogva mondta, hogy milyen édesen aludtam.még aznap hazajöttem a táborból. ekkor voltam 9 ő meg 17. még jó, hogy mást nem próbált csinálni akkor éjjel..

16L

2010. júl. 29. 23:44
 12/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ez annak számít vagy sem. De leírom.

Egyszer jöttem haza két barátnőmmel, fényes nappal. Álltunk a zebránál, vártuk, hogy zöld legyen. Egyszer csak arra jön két cigány faszi és elkezdi az egyik: Nem jösztök nyalókázni?

Hirtelen zöld lett a lámpa, átmentünk. A két pasi a túl oldalt voltak, de nagyon néztek miket.

Ez két éve volt kb.

15.L

2010. júl. 30. 00:02
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

A szüleim legjobb barátja. Fogdosott engem (mindenhol), és amikor később a húgaimat is.

Ők ketten beszéltek róla egymással, én jóval idősebb vagyok náluk, nekem nem mondták el, nem jutott eszükbe, hogy én is áteshettem ezen.

Én tizenöt éves voltam, amikor a pasas felbukkant az életünkben, és amikor a nagyobbik húgom tizennégy lett, óvatosan szóba hoztam neki, hogy előre figyelmeztessem... és kiderült, hogy elkéstem, mert már mind a kettőjüket (!) fogdossa.

Máig hibáztatom magam azért, hogy későn kaptam észbe, és azért is, hogy nem mondtuk el a szüleinknek. Egyszerűen nem mertünk ekkora fájdalmat okozni nekik, és nagyon tartottunk attól, hogy az apánk tettlegességre ragadtatná magát és ő kerülne bajba. Az öcsémnek szóltunk, aki attól kezdve a testőrünk lett, mindig úgy intézte, hogy ott legyen, amikor a pasas ott van. Soha többet nem volt alkalma hozzánk nyúlni.

Egy időben eljátszottunk a gondolattal, hogy feljelentjük, de semmi bizonyítékunk nem volt, nem mertünk belevágni.

2010. júl. 30. 10:30
 14/22 anonim ***** válasza:
bocs, egy felesleges "amikor", *később a húgaimat is
2010. júl. 30. 10:32
 15/22 anonim ***** válasza:
Az én apám rendőr volt még, amikor 13 éves tinilány voltam. Feljött egy kollégája, amikor nem volt itthon fater, és nekemesett. Lesmárolt, és a bugyimban nyúlkált.Azt sem tudtam mit csináljak! Többször is úgy időzítette a dolgot, hogy egyedül legyek otthon!Végülis nem történt meg a dolog, de nem a faszin múlott! Apám tuti megölte volna, ha elmondom neki! Sokat gondolkodtam rajta, amikor az említett pasi lánya 13 lett, hogy megkérdezem tőle: Mit szólnál hozzá, ha valaki ugyanezt tenné, a te kislányoddal? Most 32 vagyok.
2010. aug. 10. 15:33
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem az exem fogott le. Azt hittem régen, hogy ezeket könnyen meglehet úszni, de rájöttem, hogy a pasik sokkal erősebbek mint gondoltam, hiába karmoltam ütöttem haraptam szerintem még jobban felizgatta..sajnos nem tudtam megmenekülni előle.
2010. aug. 10. 15:33
 17/22 anonim ***** válasza:
Hát elmentem haverokkal 1 hétre nyaralni de mondták hauz egyik csajjal jobba van és jön ő is mondtam okés nem foglalkozok majd vele egyik este kicsit rosszul éreztrm magam nem mentem a haverokkal bulizni erre az exem se ment tvztem egyszer arra lettem figyelmes bejön az exem ..jól van biztos tvt akar nézni mert az ő szobájukba nincs erre hozzáűm akart bujni de mondtam h ugy jöjön közeleb h meg rugom erre elkezdet erőszakoskodni fogdotsot én ütötem de az volt a szerencsém h akivel egy ágyba aludtam meg sajnált és vissza jött a buliból és pont időbe és megütöte az exem és akkor azután sose hagytak magamra az exemmel..16 éves vok
2010. aug. 10. 16:35
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Engem anyukám akkori barátja molesztált, több mint egy éven keresztül akkor voltam 8-9éves...Benyult abugyimba az akkoriskis "mellemet" fogdosta, aztánanyunak próbáltam elmondnai őmeg nem hitte el..azt mondta félreértem vagy kitalálom...Mikor egy légtérben voltunkmindig megtörtént meg akezemt odaráncigálta afarkához hogy simogassam. nem tudtam elhúzni a kezemet úgy szorította. többször véraláfutásos is lett... Volt hogy úgy csinálta hogy nála voltunk anyuval (mondtam hogy én nem akarok menni) egy ágyban feküdtünk és akkoris úgy hogy anyu nem vette sézre..Persze előtte meg lettem fenyegetve hogy agyonver ha szólni merek..Aztán többek közt ezért is eljöttem. Acsalád megtudta rá pár évre, de hát akkor már nem lehetett tennis emmit..Nem is akartam emrt akkor a családom is rosszul járt volna. Tuti emgölték volna, Aztán anyám is elhitte később hogy ez valóban emgtörtént.

Kiderült az emberről hogy egy börtön töltelék volt, csalt lopott stb...

16/L

2010. aug. 10. 16:51
 19/22 anonim ***** válasza:

Nekem 2 ilyen történetem van, de lehet, hogy nem számít annak.

Az egyik kb. 14 éves lehettem, amikor egy pasas kérdezte, hogy hol van a legközelebbi kis bolt én meg elmagyaráztam neki, hogy merre van...erre rákérdezett, hogy arra megyek-e és én hülye meg azt mondtam, hogy igen. Tök hülye voltam, út közben elmentünk a házunk előtt, de nem mertem bemenni, mert legközelebb, akkor zaklatott volna. Mentünk, mentünk teljesen elkísértem ő meg egész úton taperolt...elég gáz volt...

A másik: A lakásunkat egy barátnak akartuk kölcsön adni, de anyum nem ért rá, ezért nekem kellett megmutatni, hogy hol van, meg oda adni a kulcsot. Bementünk a lakásba...tök jófej volt meg minden, de aztán bent a lakásban. Leakart smárolni. A falhoz szorított meg minden nagyon gáz volt, de végül sikerült eljönnöm.

2010. aug. 10. 16:55
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen.Előfordult velem is ilyen.Azt hiszem vagy 3x-szor.

Kétszer történt úgy, hogy smárolnom kellett 2 öregemberrel.:S Az egyik óvodában történt, a második itthon... Akkor voltam kb 7-9 éves.

Az unokatesóm pedig megakart erőszakolni..Szerencsém volt, hogy jöttek a szüleink vissza.Így nem lett belőle semmi, de a továbbiakban sem hagyott békén.Mindenesetre kerültem azt, hogy kettesben maradjunk.Elég régóta már nem is találkoztunk.Jobb is így, én direkt nem megyek látogatóba hozzájuk.

19/L

2010. aug. 10. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!