Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudjak elfelejteni egy "embert", aki folyamatosan atver, megalaz és kihasznalja a szerelememet?
Figyelt kérdés
2020. máj. 17. 08:45
11/23 anonim válasza:
Szerintem az első lépés hogy nem kommunikálsz vele többet. Tudom hogy ezt a legnehezebb megállni. Hasonló helyzetben vagyok mint te. Azzal a különbséggel, hogy nem beszélek vele 2 hónapja. Egy álomképhez ragaszkodok már csak aki évekkel ezelőtt volt... El kell engedni az ilyen embereket. Próbáld meg körülvenni magad a szeretteiddel. Találj valami új hobbit. Nekem ezek segítenek. Ahogy rá gondolok, azonnal elterelem a figyelmem másra.
12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Remélem menni fog
2020. máj. 17. 14:36
13/23 anonim válasza:
Elbeszélgetni vele, hogy te mit érzel, gondolsz, a tetteit miért úgy teszi, ahogyan teszi veled szemben, stb.
14/23 A kérdező kommentje:
Vele nem lehet beszelgetni. Teljesseggel felesleges.
2020. máj. 17. 15:36
15/23 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy kéne vele egyáltalán kommunikálni. Tényleg a legjobb, ha most jó darabig nem is hallasz felőle.
16/23 anonim válasza:
Úgy hogy örülsz neki, hogy megszabadultál tőle és a pozitív oldalát nézed, hogy egy életre megtanultad hogy milyen párkapcsolatot biztosan nem szeretnél.
17/23 anonim válasza:
Ugyan miert ne tudna elfelejteni?? ..
18/23 anonim válasza:
Hogy tudjad elfelejteni? Gyorsan! Minél gyorsabban, annál jobb.
19/23 anonim válasza:
Nagyon nehéz.
Lépj be a facen a narciaztikus áldozatok csoportjába.
Segítenek.
20/23 anonim válasza:
Kodependens tanfolyam vagy csoport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!