Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról akik itt dicsekednek magukról, hogy mit értek el, mit tettek le az asztalra?

Figyelt kérdés

Írástudó proliknak hívom őket, és jobb lenne, ha jobban moderálnák ezt az oldalt, mert úgy érzem kicsit elszaladt egyesekkel a ló, és nem árt ezeket a prolikat kitenni innen, hogy normálisabb emberek legyenek itt. Erről a "mit tett le az asztalra" proli mondásról a Puzsér jut eszembe. Itt megjegyzem egy pár kattintás kell hozzá, hogy behozza a wikipédia oldalt, és le van írva az, hogy mik voltak a munkálatai. Én felnézek rá, mert mindig azt csinálja, amibe örömét leli, sose a pénzért teszi, ezért egyenes gerincű és nem korrupt. Igaz vannak tévedései, dehát emberek vagyunk.

Azért ebben a kategóriában tettem fel a kérdést, mert úgy látom itt terjedt el nagyon az ilyen"én 30 évesen már havi 400at keresek, mellé 5 éve egyedül élek és van egy kocsim, amiért keményen megdolgoztam" válaszok. Az ilyen válaszokat, de kérdéseket is ami erre irányul egyből törölni kéne, mert provokációból teszik ezt, és látni lehet, hogy nem azért dolgozik, mert örömét leli benne, hanem csak a pénzért, tehát korruptak is mellé. Az ilyen válaszokat mind két nem tagjaiból láttam. Nincs eléggé moderálva az oldal és a szólásszabadságnak van határa szerintem, és jó lenne némelyik kérdező/válaszoló kérdéseit/válaszait törölni, kapjon figyelmeztetést, ha mondjuk még kétszer megszegi repüljön innen.

2020. máj. 14. 15:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9%

"aki nem teljesen életképtelen az össze tud kaparni magának egy értelmes fizetést meg némi egzisztenciát?"

Sajnos ez így maximum papíron igaz, a valóság kicsit bonyolultabb, mint mindig.

2020. máj. 14. 16:07
 12/16 anonim ***** válasza:
89%

10.

Vagy esetleg gondolhat valaki most mást, mint régebben. Gratulálok, ha neked mindenről pontosan ugyanaz a véleményed most, mint 5 vagy 10 éve, de az emberek többsége azért változik és változhat idővel.

2020. máj. 14. 16:10
 13/16 anonim ***** válasza:
21%

12.

Ezzel semmi baj nem volna, ha nem lett adná elő mindkét esetben úgy, mintha legalábbis valami kőbe vésett igazságot mondana. Márpedig ő általában pontosan úgy teszi, és nem úgy, hogy "Régebben így gondoltam, de már változott a véleményem X esemény és Y személy hatására".

2020. máj. 14. 16:14
 14/16 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom, nekem fura, hogy ennyire bizonygatniuk kell, nem tartom abszolut hihetetlennek vagy kamunak az itt leirtakat, de pl az a bizonyos valaszolo is aki ide is irt es allandoan azzal jon, o mennyi mindent ert el, akkor is, amikor abszolut koze nincs a kerdeshez... Szoval az ilyemsi nekem fura. Ennyi mindent elert valaki, de meg mindig nem biztos magaban es az ertekeiben.

Nemtom, nekem anelkul is megy a valaszadas altalaban, hogy listazzam az eddigi eredmenyeimet. Nincs szuksegem ra, hogy azaltal erezzem jol magamat az eletemben, hogy tudjam, masok irigykednek ram, raadasul egy total anonim oldalon.

Egyebkent meg mindenki azert dolgozik, hogy penze legyen belole, mas kerdes, hogy aki ertelmes az megtalalja a modjat, hogy ne szenvedes legyen neki a melo, hanem olyan dologbol szerezzen penzt ami azert valamilyen szinten erdekli is. De ez a het baromsaga, hogy korrupt aki a penz miatt dolgozik xD

2020. máj. 14. 16:36
 15/16 anonim ***** válasza:
84%

"és látni lehet, hogy nem azért dolgozik, mert örömét leli benne"

Ezt meg honnan szeded? Én pl. imádom a munkámat.

2020. máj. 14. 17:22
 16/16 anonim ***** válasza:
22%

14-es. Ugye rám gondoltál? :) Válaszolok a kérdésre is. "Írástudó prolik"? Mégis mi alapján vagy te ezek felett? Vagy miből gondolod azt, hogy akit így nevezel ki is valójában? Én meg azt tartom, hogy akik itt vannak, főleg ebben a kategóriában, azok 99%-ban valahol sérültek lelkileg, valamikor sérelem érte őket, gyerekkori traumákat hordozzák, jelenleg nem elégedettek a kapcsolatukkal, gátak, gátlások vannak bennük stb. Vagy ezek tetszőleges kombinációja. Pl. vannak kérdések és válaszok, amik bennem feszkót ébresztenek, de én azzal tökéletesen tisztában vagyok hogy miért.

A kérdést olvasva eldöntheti az ember, hogy érdekelt-e a kérdésben, vagy sem. Olyan kérdésekre válaszolunk, ami valahol megmozgat. Engem hidegen hagy más anyagi helyzete, munkája, hobbija. Nekem megvan az a téma, amire kattanok, ez a keresztem is egyben.

Látom neked is megvan, de ezt neked kell rendezned magadban. Legalábbis tárd fel a miérteket. Azzal hogy másokat derogálsz, az csak annak a jele, hogy gondod van önmagaddal.

2020. máj. 14. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!