Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról akik itt dicsekednek magukról, hogy mit értek el, mit tettek le az asztalra?

Figyelt kérdés

Írástudó proliknak hívom őket, és jobb lenne, ha jobban moderálnák ezt az oldalt, mert úgy érzem kicsit elszaladt egyesekkel a ló, és nem árt ezeket a prolikat kitenni innen, hogy normálisabb emberek legyenek itt. Erről a "mit tett le az asztalra" proli mondásról a Puzsér jut eszembe. Itt megjegyzem egy pár kattintás kell hozzá, hogy behozza a wikipédia oldalt, és le van írva az, hogy mik voltak a munkálatai. Én felnézek rá, mert mindig azt csinálja, amibe örömét leli, sose a pénzért teszi, ezért egyenes gerincű és nem korrupt. Igaz vannak tévedései, dehát emberek vagyunk.

Azért ebben a kategóriában tettem fel a kérdést, mert úgy látom itt terjedt el nagyon az ilyen"én 30 évesen már havi 400at keresek, mellé 5 éve egyedül élek és van egy kocsim, amiért keményen megdolgoztam" válaszok. Az ilyen válaszokat, de kérdéseket is ami erre irányul egyből törölni kéne, mert provokációból teszik ezt, és látni lehet, hogy nem azért dolgozik, mert örömét leli benne, hanem csak a pénzért, tehát korruptak is mellé. Az ilyen válaszokat mind két nem tagjaiból láttam. Nincs eléggé moderálva az oldal és a szólásszabadságnak van határa szerintem, és jó lenne némelyik kérdező/válaszoló kérdéseit/válaszait törölni, kapjon figyelmeztetést, ha mondjuk még kétszer megszegi repüljön innen.

2020. máj. 14. 15:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Kit érdekel hogy random emberek mit írkálnak az interneten?
2020. máj. 14. 15:43
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Ez a net. Ilyen. Sokan nagyobbat mondanak, mint ami a valóság.
2020. máj. 14. 15:47
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Ez az oldal gondolom, egykor azért jött létre, hogy mindenki szabadon kérdezgethessen és véleményt írhasson. Nyilván azóta már többségében csak panaszkodásra meg ismerkedésre próbálják használni, de ez lényegtelen. Az viszont hogy te így be akarod szabályozni, szintén baromság, mert ezzel elvesztené az oldal a lényegét. Gondolom neked meg savanyú a szőlő, mert nem értél el annyit az életben, mint mások, irigy vagy és ezért akarsz innen kitiltani olyanokat, akik úgymond többet tettek le az asztalra, ha már így fogalmaztál engedd meg hogy én is ezt a kifejezést használjam. Engem egyébként nem érdekel, ki mit "tett le" arra a bizonyos asztalra. Az oldalra inkább válaszolgatni járok sem mint kérdezni, de sosem fordult meg a fejemben, hogy irigykedjek, sőt, prolinak nevezzem azt aki nálam többet ért el, hiszen nyilván sok ilyen van, elvégre én még csak nemrég végeztem az egyetemmel.
2020. máj. 14. 15:48
 4/16 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
77%

Gágugugágáá. Na ki nem tölti még a délutáni alvókáját és most morcos? :D

De hogy mit gondolok? Hogy még mindig kevésbé szánalmas, mint rájuk irigykedni :D De igazából az a nevetéséges, hogy valaki megkérdezi, hogy "A" miért piros, és valaki leírja, hogy azért piros "A", mert ez és ez van és elmond példaértékű dolgot az életéből, máris jönnek az irigy, unatkozó rosszindulatú emberkék, és elkezdenek habzó szájjal ugatni, és lepontozgatni az embereket.

Tipikus példa. Mikor egy diploma fontos-e kérdésbe leírják sokan, hogy bár nekik van diplomájuk, nem ez a fő szempont, na ők tuti hogy -100000%-ra lesznek lehúzva :D

2020. máj. 14. 15:49
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Inkább az a kérdés, te miért foglalkozol ezzel, miért zavar téged. Valami nagyon nincs rendben az életeddel és a fejedben.
2020. máj. 14. 15:50
 6/16 anonim ***** válasza:
83%

Ez teljesen jó válasz azoknak akik itt sírnak, hogy jujj de gonosz a társadalom és minden nő 2 milliós fizetést akar és brühühü aki jól keres az biztos egy agresszív bunkó állat aki nem becsüli a párját. Erre miért ne lehetne leírni, hogy aki nem teljesen életképtelen az össze tud kaparni magának egy értelmes fizetést meg némi egzisztenciát?

Nincs ebben semmi provokatív. Inkább rá kellene jönni az itt siránkozóknak, hogy az életük kizárólag a saját szar mentalitásuk vagy gyenge képességeik miatt ennyire ergya, és emiatt nem kellenek a nőknek.

Ugyan így női oldalról is, ha az a kérdés, hogy miért anyagias prosti minden nő amikor az ÖSSZES nő dohányboltban eladó, akkor hagy írjam már le, hogy nem az ölembe pottyant a karrier nekem sem, ahogy a nők többségének sem és saját egzisztenciám van.

Akinek provokáció az, hogy mások ki tudtak hozni valami király dolgot az életükből, az inkább a saját életén dolgozzon és a saját portáján sepregessen.

2020. máj. 14. 15:55
 7/16 anonim ***** válasza:
21%

Nekem mindig kisebbségi komplexusom lesz, amikor feljövök ide, a Gyakorira. :(

Mert itt MINDENKI:

- diplomás (2-3)

- nyelvvizsgás (4-8)

- saját lakása/háza van

- kocsija van

- nincs hitele

- évi 34 hónapot van külföldön, mert hobbija az utazás

- a gyermekei tökéletesek

- a párja egy főnyeremény, már 47 éve

- diákmunkásként is megkeresett havi 500-at

- fizuja 1,6M + kocsi + telefon és net, 200000 kajajegy, benzinkártya, magándoki ellátás,...

- éves céges jutaléka 6-700M

- sportos

És ezt egyedül érte el, mert miután kikaparta magát az anyjából, 4 hónaposan, onnantól egyedül tartja el magát!!!

2020. máj. 14. 15:58
 8/16 anonim ***** válasza:
16%
A baj az, hogy ezen dumák nagyjából fele-háromnegyede sima hazugság. De még ha igaz is, ez a faroklengető-melldöngető keménykedés nem kicsit kelt visszatetszést, igazából semmivel nem különben mint a kocsmai prolik.
2020. máj. 14. 16:03
 9/16 anonim ***** válasza:
61%
Puzsér elítélne téged és nem kedvelne, ha tudná hogy ennyire a szólásszabadság ellen vagy és szerinted annak itt van a határa, ahol írtad.
2020. máj. 14. 16:04
 10/16 anonim ***** válasza:
19%

9.

Puzsér egy szélkakas, sokszor önmagának mond ellent. Mármint nem ott helyben, de ha elég ideig keresgélsz találni olyat, amikor 3 év elteltével teljesen ellentmond a korábbi önmagának. Gondolom attól is függően, honnan jön a fizetés...

2020. máj. 14. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!