Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akik nagyon különbözőek a párjukkal? Hogyan működik a kapcsolatotok?
Jelen, ég és föld vagyunk a feleségemmel.
Ő precíz, én nem.
Én finoman szeretek fogalmazni, ő nyersen.
Benne vannak előítéletek, én meg tudasoan óvakodok a dolgoktól.
Ő alapból nem bízik másokban, csak nagy sokára, én alapból bízok másokban, és idővel vesztheti el az illető ezt.
Én szívesen megbeszélek problémákat másokkal, Ő bezárkózik.
és a többi...
Picit recsegve de működik. (nem épp ZEN a kapcsolatunk)
Nekünk a gyermek ad egy közös célt, ami azért összekovácsol. (ez RITKA, ugyanakkor, nekünk segít)
A pasim 37, rendmániás, én borzasztó rendetlen vagyok, ő maximálisan öntörvényű én meg önfeláldozó (mondjuk most már én is lázadó típus lettem mellette :) )
Ő hirtelen, lobbanékony, az én hátamon fát lehetne vágni.
Állandóan veszekszünk de imádjuk egymást, nagyon
Előző barátommal ég és föld voltunk... egy ideig jól működtek a dolgok, de aztán kezdett előjönni a sok probléma, mert az alapvető életfelfogásunk más volt, máshogy gondolkodtunk a szerelemről, pénzről, munkáról, stb..
Szerintem ha az alap felfogás egyezik, onnantól kezdve működhet jól a kapcsolat. Csak tanuljatok meg vitázni, kommunikálni, és nem veszekedni!
Nagy nagyobb ellentéteket is lehet pardonálni, de nagyon vékony a jég, ami beszakadhat az ellenvélemények súlya alatt. Fenti példák is mutatják, hogy működhet (néha döcögve). Kérdés, meddig.
TÖKÉLETES EGYEZÉS NEM LÉTEZIK!.
Ha valaki azt hiszi, hogy van, az nem látja fáktól az erdőt. Ilyenkor az egyik a bólintójános (idővel háborog magában, de rendszerint nem meri kimutatni), másik a parancsoló.
Kisebb nézetkülönbségeket pedig el kell nézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!