Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, nektek melyik alak tetszik jobban az alabbiak kozul?
A nok 99 %-a kommentben hatarozottan azt allitotta hogy az alacsonyabb fekete haju lanynak :)
Kivancsi vagyok nektek melyik tetszik jobban
Biztos másik portálon de láttam és kommenteltem pasiként ,kaptam nőktől választ,de ott nem ez a megállapítás nyert.
Kérdésre válasz: anno a Grace klinika Torres doktornője bejött. De szerintem ő nem annyira dagi mint a fekete lány. A másik lány gebe. Az igazság 2 közt van.
Off statisztikailag...a cikk 2 normál alkatu nőről szól. Normál mell és comb méretekkel. Valóság: 1 vékony 1 vaskos.
Ez a lány nem gebe, egészséges testalkatú, csak a nagydarab nő mellett tűnik kicsinek :D
kicsit vegletes az osszehasonlitas. nem ennyire anyahajo meretu sheggel mindenki a homokora testalkatra szavazna, mert egyszeruen igy vagyunk beallitva. nagy mell, vekony derek, nagyobb (de nem ekkora fenek)=esztetikailag szep es termekenyseget sugaroz.
de a dagi mar tul dagi.
" A másik lány gebe. "
nagyon messze van a gebétől a vékonyabb lány is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!