Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veled, hogy pl fél évig,1 évig nem volt párkapcsolatod, és addig nem is szexeltél senkivel?
Volt az több is.
Igazából a környezetem nagy részének simán eltelik 1+ év két kapcsolat között, és sokan ilyenkor nem alkalmiznak.
Csak egy szűk, de nagyon látványos réteg miatt, akik tolják az alkalmit hiszi mindenki azt, hogyha nincs 1 évig senkid s nincs semmi, akkor az gáz.
#10 Mi a baj? Esetleg el vagy hízva?
#12 Miért nem tartottál fenn szexbarátságot valakivel?
Szerintem egyaltalan nem gáz. Azért nehogymár azért szexeljek, mert ellenkezo esetben mit szólnak mások...
Szerintem inkább az a gáz, mikor valaki szerelem nélkul szeretkezik. Nem kell egyeterteni, de számomra az a szexualitas, a szerelem ledegradálása. Nekem a szex a szerelem egyik kiteljesedesi formája. Én sem tudok érzelmek nelkul szeretkezni. Soha nem is tettem. Mindig csak kapcsolatban. Sot, nekem a kapcsolat alapja is az volt, hoyg szerelmes legyek, nem forditva, hogy hát szexelunk, aztan majd kialakul valami. Szóval, nálam szimpátia, szerelem, kapcsolat, szex a sorrend.
Az elso szakitasom után 2 évig nem volt párom, ńem szexeltem. Mondjuk en maszturbalni sem szoktam, nem kivánom. Se kapcsolatban, se anelkul. Viszont meg mielott valaki aszexualisnak nez, kapcsolatban nagyon is szeretek szeretkezni.
2-esnek igaza van hiába oltjátok.
Egy átlagos vagy szép lány akkor nem szexel évekig ha nem is akar.
Egy férfi viszont b**aszhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!