Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire beteges, ha arra vágyom legjobban, hogy esténként legyen kinek a karjaiban álomba sírnom magam?
Hanem homlokoddal "állícsad" meg a szigonyt, az a keménység alapfeltétele, legyél te a Remek Remek Böszöm Manus!!! Úhúhúhúhhúú
De most komolyan, ezek az idióta dogmák, mintha mindenkinek kötelező lenne ugyanazt gondolnia.
Beteges. Sokkal súlyosabb bajod van, mint amit egy csajszika megoldhat. El kell menni pszichológushoz. Ott rendbe tenni magad, és mehet a nőzés, ha még mindig kell.
Reductio ad absurdum, ez olyan, mintha azt mondanám, de vágyom egy pasira, hogy törölközővel felitassa a vért, miközben eret vágok.
Na ja, de a pszichológus csak akkor opció, ha van rá pénzed, alkalmanként 10-20 ezer Forint környékén, mert a "TB" változat az elég ergya, ráadásul most éppen nincs is. (Legalábbis az én városomban).
Igen, ezt mindig elmondod, én meg mindig mondom, hogy az én tapasztalataim nagyon pozitívak a TB-s egyéni -és csoportterápiával.
És ha ezt nem akarja, akkor sem megoldás, hogy egy másik ember nyakába zúdítja a lelki szemetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!