Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50-es ffi vagyok úgy tűnik, egy tőlem sokkal fiatalabb nő vonzódik hozzám, de aggályaim vannak ezzel kapcsolatban. Mi a véleményetek?
Kodály vagy Faludi sem volt piskóta, ha csajozásról volt szó.
Miért nem hívod el valahová? Mi innen tujuk a megoldást?
Mit veszíthetsz?
Nem tudom aktuális-e még a válasz.
Én hasonló helyzetben voltam, mint az említett lány, és mindig is az idősebb, êrettebb férfiakhoz vonzódtam, őszintén, mindenféle érdek nélkül.
Soha sem pénz, vagy egyéb "előny" motivált.
Sajnos viszonzást sosem kaptam, mert az érintettek "féltek", nem tudták helyén kezelni a vonzódást, és volt, aki szintén csodálkozott, értetlenkedett, amit én elsősorban az ő önértékelési problémájának tulajdonítottam.
Az, hogy mi lett volna ha....érdemes lenne kipróbálni, úgy gondolom, egy 50 év felettinek vesztenivalója már nincs...
Sőt, amilyen manapság a felhozatal, pl.a harmincas korosztályban, teljesen meg tudom érteni, hogy az idősebbeket favorizálják nők, és nem bizonyos érdekek miatt.
Szóval ...én nem hezitálnék a helyedben.
Az esélyt nem latolgatni, hanem megteremteni kell. És itt már meg van teremtve. ;)
Értem.
Mindenesetre az összegyűjtött válaszok, talán segítséget nyújthatnak majd, később, hasonló élethelyzetben. ;)
Minden jót kívánok, ha lesz rá ideje, megírhatja, mi történt.
Hmmm....
Ez igencsak gyors volt.
Mármint a hölgy részéről.
Értem.
Ezek után én is úgy gondolom, hogy ez egy fiatal, még az útját kereső lány volt, aki ki tudja, milyen okból, kereste a kötődéseket, a kitörési pontot, bármi, amibe kapaszkodni tud.
Csak remélni lehet, hogy jól sül el mindaz, amit most kierőszakol az élettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!