Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 50-es ffi vagyok úgy tűnik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

JLCS kérdése:

50-es ffi vagyok úgy tűnik, egy tőlem sokkal fiatalabb nő vonzódik hozzám, de aggályaim vannak ezzel kapcsolatban. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Főleg hölgyek észrevételeit venném örömmel. Idióta megjegyzéseket kérném mellőzni--kösz

2020. máj. 10. 20:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Kodály vagy Faludi sem volt piskóta, ha csajozásról volt szó.

Miért nem hívod el valahová? Mi innen tujuk a megoldást?

Mit veszíthetsz?

2020. jún. 30. 16:16
 22/29 anonim válasza:

Nem tudom aktuális-e még a válasz.

Én hasonló helyzetben voltam, mint az említett lány, és mindig is az idősebb, êrettebb férfiakhoz vonzódtam, őszintén, mindenféle érdek nélkül.

Soha sem pénz, vagy egyéb "előny" motivált.

Sajnos viszonzást sosem kaptam, mert az érintettek "féltek", nem tudták helyén kezelni a vonzódást, és volt, aki szintén csodálkozott, értetlenkedett, amit én elsősorban az ő önértékelési problémájának tulajdonítottam.

Az, hogy mi lett volna ha....érdemes lenne kipróbálni, úgy gondolom, egy 50 év felettinek vesztenivalója már nincs...

Sőt, amilyen manapság a felhozatal, pl.a harmincas korosztályban, teljesen meg tudom érteni, hogy az idősebbeket favorizálják nők, és nem bizonyos érdekek miatt.

Szóval ...én nem hezitálnék a helyedben.

Az esélyt nem latolgatni, hanem megteremteni kell. És itt már meg van teremtve. ;)

2021. jún. 18. 08:13
 23/29 A kérdező kommentje:
Kedves 22-es,nagyon köszönöm a kedves,őszinte,emberi választ. Cserébe,majd megpróbálom a dolgot felvázolni,ahogy én látom. Ez az ügy,ami kapcsán érdeklődtem-semmiképp nem megoldást keresve válaszokban-már "megoldódott" tehát már nem aktuális. Üdv.
2021. jún. 19. 20:02
 24/29 anonim válasza:

Értem.

Mindenesetre az összegyűjtött válaszok, talán segítséget nyújthatnak majd, később, hasonló élethelyzetben. ;)

Minden jót kívánok, ha lesz rá ideje, megírhatja, mi történt.

2021. jún. 19. 20:45
 25/29 anonim ***** válasza:
És? Pozitív kimenetele lett? :)
2021. jún. 19. 21:54
 26/29 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen igen-férjhez ment,rövidesen családanya lesz.
2021. jún. 19. 23:15
 27/29 anonim válasza:

Hmmm....

Ez igencsak gyors volt.

Mármint a hölgy részéről.

2021. jún. 19. 23:33
 28/29 A kérdező kommentje:
Ezért írtam,hogy összetett a dolog-többrétegű,mint a legtöbb emberi ügy-valami elég sürgős lehetett neki-változtatni akart a helyzetén,a nőiségét anyaként élni,stb. Érthető,valamire való nő tele van tervekkel. De mégis éreztem vele kapcsolatban,valami erőltetett,elfojtott disszonanciát. Nem lehet könnyű az élete. Kulcsszavakban tömören ennyi-itt
2021. jún. 19. 23:57
 29/29 anonim válasza:

Értem.

Ezek után én is úgy gondolom, hogy ez egy fiatal, még az útját kereső lány volt, aki ki tudja, milyen okból, kereste a kötődéseket, a kitörési pontot, bármi, amibe kapaszkodni tud.

Csak remélni lehet, hogy jól sül el mindaz, amit most kierőszakol az élettől.

2021. jún. 20. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!