Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50-es ffi vagyok úgy tűnik, egy tőlem sokkal fiatalabb nő vonzódik hozzám, de aggályaim vannak ezzel kapcsolatban. Mi a véleményetek?
Ahogy írták
1. Tényleg tetszel neki, mert tetszenek neki az idősebb férfiak pl. apakomplexusos
2. Nem tudjuk mi innen milyen a kulsod, milyen a kisugárzásod. Lehet nagyon jól szituált vagy és nagyon magabiztos. Egyfajta erőt, hatalmat testesítesz meg. Lehet ez imponál számára.
3. Előnyös anyagi helyzet amire mindennap dolgok adnak jelet : markas ruházat, drága karóra, autó, nagyobb fogyasztás a megszokottnál, költekezés, drága környéken laksz. Lehet megtudta mi a munkád ami ad vonatkoztatást az anyagiakra
4. Tetszel neki egyszerűen van ilyen
5. Beképzeled
6. Szórakozik veled, unaloműzés
7. Pénztárcád tetszik neki
Nem egyszer fordult elő velem, hogy kedvesen, udvariasan viszonyultam férfiakhoz, és korra való tekintet nélkül félreértették.
De volt olyan is, hogy csak elbambulva néztem a villamoson, nem is láttam azt akire lehet, kicsit hosszabban néztem. Akkor kaptam észbe, amikor a mimikájából látszott, hogy félreértett. Vannak olyan önhitt férfiak, akik azonnal valamiféle vonzódásnaknhiszik, ha csak véletlenül rájuk néznek. Le kell szállni a földre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!