Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 50-es ffi vagyok úgy tűnik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

JLCS kérdése:

50-es ffi vagyok úgy tűnik, egy tőlem sokkal fiatalabb nő vonzódik hozzám, de aggályaim vannak ezzel kapcsolatban. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Főleg hölgyek észrevételeit venném örömmel. Idióta megjegyzéseket kérném mellőzni--kösz

2020. máj. 10. 20:55
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Világirodalmi példa: Goethe 74 évesen kérte meg,egy 19 éves csaj kezét-
2020. máj. 10. 21:48
 12/29 anonim ***** válasza:

Ahogy írták

1. Tényleg tetszel neki, mert tetszenek neki az idősebb férfiak pl. apakomplexusos

2. Nem tudjuk mi innen milyen a kulsod, milyen a kisugárzásod. Lehet nagyon jól szituált vagy és nagyon magabiztos. Egyfajta erőt, hatalmat testesítesz meg. Lehet ez imponál számára.

3. Előnyös anyagi helyzet amire mindennap dolgok adnak jelet : markas ruházat, drága karóra, autó, nagyobb fogyasztás a megszokottnál, költekezés, drága környéken laksz. Lehet megtudta mi a munkád ami ad vonatkoztatást az anyagiakra

4. Tetszel neki egyszerűen van ilyen

5. Beképzeled

6. Szórakozik veled, unaloműzés

7. Pénztárcád tetszik neki

2020. máj. 10. 21:52
 13/29 anonim ***** válasza:
Ha Te is híres vagy mint Faludy György, vagy Benkő Dániel vagy Andy Vajna, akkor neked is lehet 30-40 évvel fiatalabb párod.
2020. máj. 10. 21:52
 14/29 anonim ***** válasza:
Lemaradt 29/N
2020. máj. 10. 21:53
 15/29 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es,ezt igazán nem tudom. A pénzemre biztos nem.Komoly lány,azt látom. A külsőmmel a koromhoz képest nincs baj. De ez az ügy nyugtalanít,lehet hogy megbántom a visszafogottságommal.
2020. máj. 10. 21:54
 16/29 A kérdező kommentje:
Kedves 14-es "Erósz nem ismeri a szabadon bocsátás fogalmát" CG Jung
2020. máj. 10. 22:02
 17/29 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es 3.5.6.7. pont kilőve
2020. máj. 10. 22:05
 18/29 anonim ***** válasza:

Nem egyszer fordult elő velem, hogy kedvesen, udvariasan viszonyultam férfiakhoz, és korra való tekintet nélkül félreértették.

De volt olyan is, hogy csak elbambulva néztem a villamoson, nem is láttam azt akire lehet, kicsit hosszabban néztem. Akkor kaptam észbe, amikor a mimikájából látszott, hogy félreértett. Vannak olyan önhitt férfiak, akik azonnal valamiféle vonzódásnaknhiszik, ha csak véletlenül rájuk néznek. Le kell szállni a földre.

2020. máj. 11. 04:27
 19/29 A kérdező kommentje:
hát,kedves 18-as,nem erről van szó,de azt hiszem,ha el tetszik olvasni a válaszaimat-amiket a bejegyzésekhez fűztem,ez kiderül.
2020. máj. 11. 15:32
 20/29 A kérdező kommentje:
Ez az online írogatás hátránya--kíváncsi voltam a véleményekre-talán volt?? aki nem full hülyeségnek vette,amit írtam. Végül is érthető a net 95 százaléka hamisítvány. Azért kösz a kulturált válaszokat.
2020. máj. 11. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!