Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők miért gondolnak akkora jelentőséget a horoszkópoknak?
Nem egy társkeresős hirdetésben láttam már, hogy csak bizonyos csillagjegyű pasit keresnek. De volt olyan kapcsolatom is, ahol folyton a kettőnk horoszkópjait küldözgette, tele baromságokkal a jövőnket illetően. A net is tele van olyan dolgokkal, hogy ezzel az 5 csillagjeggyel nem szabad kezdeni, vagy ez az 5 leggonoszabb csillagjegy stb
Értelmes ember hogyan hiheti, azt, hogy a csillagjegyek állása határozza meg a sorsát és tulajdonjságait egy pasinak?
Mars-Szaturnusz az 5. hazban Skorpioban kozbezart jegyben, Nap-Venusz a 12. hazban, ami sehonnan nem kap harmonikus fenyszoget, extrem sok retrograd bolygo (szamszerint 6), tuz elem hianya, Mars retrograd, Yod fenyszogalakzat, esesben levo retrograd Jupiter a deszcendensen.
Ezert vagyok incel :)
Amugy az asztrologia nem joslas, hanem egy forraskod ahhoz a szoftverhez, ami az adott emberen fut.
"Diplomás nők? Azok a legfogékonyabbak erre. Mindegyik irodai gépén találok ilyen böngészési előzményeket."
Nos, szerintem ez egy roppant nagy hazugság. Pláne, ha természettudományos/műszaki/orvosi/pszichológiai/egyéb egészségügyi végzettsége van.
Diplomás nő vagyok, és soha senki nem találhatna ilyeneket az előzményeim között, mélységesen lenézem az olyat, aki ilyenekben hisz.
Amikor én voltam fiatal, még azt se tudtuk mi az a horoszkóp! Mégis sokan összejöttek enélkül!
De ha a mai nőknek már ez kell, akkor utána nézek!
85/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!