Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok pasi miért nem veszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok pasi miért nem veszi észre, hogy a pasik feleőssége az, hogy a nők olyanok lettek amilyenek?

Figyelt kérdés

Rengetegen panaszkodnak, hogy a nők mennyit ri..nckodnak, mennyire a pénzre mennek, mennyire nagyképűek meg ilyenek. De kérdem én, kinek a hibája ez? Ez mind annak köszönhető, hogy a pasikkal valaki elhitette, hogy a nők fenekét ki kell nyalni. Tudjátok, az instán pózoló, nagy követőtáborral rendelkező lotyókat többségeben a pasik csinálják. Ők azok, akik többségében a szexi képeknél lájkolnk, kommentelnek, követik. De élőben is ugyanez van. Ha egy csaj jól néz ki, az összes pasi elveszti a fejét, kedveskednek neki meg minden. Nem tudom, honnan vették azt a hülyeséget, hogy a kedveskedéssel be lehet vagódni egy jó csajnál. Sok pasi nagyon meg akar felelni a csajának, féltékenykedik, meg minden. Ez is gáz.

Az köztudott, hogy a legszebb nőket általában magabiztos, erős jellemű férfiak dugják, akik nem függnek a nőtől, hanem ha kell, ott is hagyják. Ez a pasik kb. 10%-a.

Ha a férfi társadalom minden tagja tököt növesztene legalább egy pár évig, világszerte változást lehetne elérni. Mert megtanulnák, hogy a jó segg, jó mell kevés ahhoz, hogy egy férfit meg lehessen tartani.

2020. máj. 7. 06:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

milyen tekintet? :"D egy férfi nem 100 nőt keres hanem 1-et mert nem fél az elkötelezéstől... amiről te beszélsz az teljesen más! értelmezd a szavakat.... azzal meg nem rombol le semmit sem hogy normális társ marad... :S

szerintem neked sosem lesz nőd :D mert luzer vagy

2020. máj. 9. 15:39
 22/28 anonim ***** válasza:

ja amugy a nőknem nem csak egyetlen fegyvere van ":D ez is azt bizonyitja hogy te még mindig kis ficsur vagy!

ott az intelligencia a humor a talpra esettség és a személyiség! ez mind nagy fegyver... ahogy a férfinak sem egyedül a kockás has a fegyvere hanem ugyanugy agy humor személyiség stb :S

ugy vagy hülye ahogy vagy

2020. máj. 9. 15:41
 23/28 A kérdező kommentje:

40%-os!

Nem tini regény az, de amennyit ismerek történetírásból, az alapján egyetlen férfi generació sem volt olyan elcseszett mint most, és egyetlen női generaciónaknak sem torzult el a személyisége, mint most. Manapság lett divat a női fenék fényesre nyalása. Én nem nyalok feneket, ezért nem vagyok lúzrer, és nincs bajom a csajozással sem. Az elköteleződés meg családcentrikus embereknek való, én pedig jelenleg nem vagyok az.

2020. máj. 10. 09:32
 24/28 A kérdező kommentje:

"ott az intelligencia a humor a talpra esettség és a személyiség! ez mind nagy fegyver..."

A nők esetében a külső az elsődleges.

A gazdag pasik 90%-ának a pénztárcája nem a nők humorára, intelligenciájára nyílik ki, hanem a testére.

2020. máj. 10. 09:37
 25/28 A kérdező kommentje:
Egyébként meg ne becsüld le a regényeket. Én régen szinte csak természettudománnyal kapcsolatos könyveket olvastam, azóta rájöttem, hogy a regényekből is lehet tanulni.
2020. máj. 10. 09:57
 26/28 anonim ***** válasza:

Lebecsülöm őket mivel fikció! A legtöbb író még csak utána sem jár a dolgoknak lehet az bármilyen sikeres! Pl star wars űr csata jelenet! Lehet hallani a lézerek és hajók hangját de hat hogy? Mikor nincs levegő az űrben... (jo oke a tíz perc néma jelenet sem hangzik jobban...)

Na most a férfi nem egyenlő a gazdag pénztárcával! Ezért is választanak azok a hímek csak külsőségekre not mert a normális no szoba sem állna velük mert csak a pénzüket tudjak felmutatni!

És ha már generációk... igen régebben jobb volt kicsit a morál de egy csomó dolog meg nem! Rasszizmus rabszolgaság stb...

A probléma itt azzal van hogy a férfiakra akarod fogni a nők hibáját! Na most mindenki szabadon gondolkodhat és cselekedhet akkor hogy a lenne a nők undoritó szokásai a férfi hibája? Persze max ugy 10-20%-ban oke de ez a százalék is semmi!!!!!!

Nem a férfiakkal van a baj hanem az emberekkel!!! Ezt kellene meg értened! A regények meg mint mondtam semmi tudományos háttere nincs nekik csupán fikció!!! Ebből ne akarj te tanulni! Mert csak hülyét csinálsz magadbol

2020. máj. 10. 11:16
 27/28 A kérdező kommentje:

"Lebecsülöm őket mivel fikció! A legtöbb író még csak utána sem jár a dolgoknak lehet az bármilyen sikeres! Pl star wars űr csata jelenet! Lehet hallani a lézerek és hajók hangját de hat hogy? Mikor nincs levegő az űrben... (jo oke a tíz perc néma jelenet sem hangzik jobban...)"

Csakhogy az emített regény nem fantasy, hanem a való életről szól, és attól, hogy fikció, még tartalmazhat olyan részeket, amik megfelelnek a valóságnak. Az például, amire hivatkoztam, hogy a könyvben a sztirptíztáncosnők a pénzlehúzásra mennek, valós adat. Én magam több éjszakai klubban jártam, - kíváncsiságból - és magam tapasztalatam, hogy az egész úgy van felépítve, hogy a vendégek zsebéből minél több pénzt vegyenek ki. Tegyük hozzá: tapasztalatam egyszer egy normális hozzáállást, de ez nem változtat a lényegen. Ha tagadod a sztriptíztáncosnők pénzéhségét, akkor tájékozatlan vagy. Akkor téged le tudnak majd húzni, ha beülsz egy éjszakai klubba.

"Na most a férfi nem egyenlő a gazdag pénztárcával! Ezért is választanak azok a hímek csak külsőségekre not mert a normális no szoba sem állna velük mert csak a pénzüket tudjak felmutatni!"

Nem. Azért választanak szép nőt, mert ilyen a férfi természet. Aki nem teheti meg, hogy szép nőt válasszon, az majd elvesz feleségül pl. egy átlagos, vagy egy csúnycsácska kövér, markáns arcú nőt, akiről elmondhatja, hogy normális, csak azt nem, hogy szép. Megjegyzem, szép nőt nem csak dúsgazdagon lehet felszedni, de valamennyi pénz kell. A csajozást finanszírozni kell, persze ez nem azt jelenti, hogy nőkre kell elszórni. De pl. jó ruhákat venni, amiket felveszek az ismerkedésnél, pénzért lehet.

"És ha már generációk... igen régebben jobb volt kicsit a morál de egy csomó dolog meg nem! Rasszizmus rabszolgaság stb..."

Ez igaz.

"A probléma itt azzal van hogy a férfiakra akarod fogni a nők hibáját! Na most mindenki szabadon gondolkodhat és cselekedhet akkor hogy a lenne a nők undoritó szokásai a férfi hibája? Persze max ugy 10-20%-ban oke de ez a százalék is semmi!!!!!!"

Nem önmagában a férfiak, hanem a férfiaknak az a rétege - ők a többség - akik elkényeztették a nőket. Úgy gondolom, hogy egy beképzelt csaj azért beképzelt, mert elrontották azzal, hogy a pasik 14 éves korától királynőként bántak vele. Ha éreztették volna vele, hogy a külső nem elég, hanem az élet más területen is teljesíteni kell, akkor visszavett volna az arcából. Akkor normális ember lett volna belőle, na meg persze ha lettek volna normális szülei, de ez más kérdés.

"Nem a férfiakkal van a baj hanem az emberekkel!!! Ezt kellene meg értened! A regények meg mint mondtam semmi tudományos háttere nincs nekik csupán fikció!!! Ebből ne akarj te tanulni! Mert csak hülyét csinálsz magadbol"

Regények nélkül is igazságnak tartom azt, amit kifejtettem. Ha nem értesz ezzel egyet, az a te dolgod.

2020. máj. 11. 13:47
 28/28 anonim ***** válasza:

Na most a kis fruskák viselkedése a szülők miatt alakul ki! Megjegyzem srac is tud lenni ugyan ilyen ha nem nevelik! Másodszor nem járok éjszakai klubbokba nem is szándékozók! 😂😅 nem az én mufajom....

Harmadszor ezt a penz lehúzás dolgot mindneki csinálja nem csak a nők 😅😬😂 nagyon el vagy tévedve ha azt hiszed ez csak a nőkre és a sztriptíz klubbokra igaz! Egy átlagos családi étterembe a felszolgálók alapja a megnyerő külső és beszed stilus illetve viselkedési forma! Úgymond igy az etikus és hangulatos! Nem mellesleg a férfi felszolgálók sokkal több borravalót kapnak mint a nők! 😅 ja igen nem csak az éttermekre igaz hanem minden egyes vendeglato dologra!!!!

Az meg a masik hogy egy nő akkor is lehet nagyképű ha full csúnya meg nem udvaroltak neki még sosem ezt is lattam elég sokszor!

Valamint kérlek! Egy férfi nem csak külsőségekre ad! A belső ugyan olyan fontos! Egy nagy sikeres férfi sem elégszik meg egy buta hulye értéktelen novel csak akinek az egyetlen erénye hogy jol néz ki! Kell oda még belső értékek is!

Ezzel van itt a legnagyobb probléma! A sértettségeidet akarod itt ki élni közben meg hülyeségeket írsz

És regények.... na most lényegtelen hogy nem fantasy! Az irok a saját képzeletükből merítenek mindenféle társadalmi és embertani vizsgálat nélkül!!!

A regény amit fel hoztál a világ egy legalapvetőbb közhelyét mutatta be... amit már a 14 eves kezdő pincér tanulónak tanítanak a suliban! 😬😓😓😓😓😓 az irok nem tudnak semmit sem a pszichologiarol társadalomról vagy egyéb tudományos ágakról (van 1-2 kivétel de azok már mester művek....) pl george r r Martin! Nagyon jol bemutassa a különböző társadalmi rétegek és vallású emberek pszichológiáját a tronok harca regényével!

2020. máj. 11. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!