Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom fotói között találtam?
Figyelt kérdés
A párommal 3 éve vagyunk együtt. Egy pár napja még néztem a Google fotóit. Ugye ide automatikusan ment minden képet amit csinál vagy letölt. Találtam egy képet egy lányról akit melesleg ismert és tetszett is neki. 1kep volt róla letoltve. A dátum szerint akkor nem voltunk együtt az első szakitasunk történt meg akkor. Akkor még nem beszéltünk amikor azt a képet letoltotte arról a lányról. Pár nappal később kezdtünk el beszélni és belültünk ki. De ezt a képet most találtam meg és azóta már több mint egy év telt el lassan. Egyszerűen nem értem miért töltötte róla le ezt a képet. Nem merem tőle megkerdezni mert össze vesznenk. Kérdeztem róla csak utalhwttam rá hogy ismerem és akkor mondta igen ismeri kérdeztem hogy tetszett e neki azt mondta igen szep lány tetszett neki de természetre borzalom. De konkrétan nem merek rátérni. Mit csináljak? Lehet akart tőle valamit? Ha már le volt róla töltve egy fotó nem értem nagyon rosszul érzem magam.2020. máj. 6. 21:49
11/11 anonim válasza:
Istenem de jó, hogy barátom nem használ Instagramot. Csomó konfliktus van belőle, ahogy látom itt a kérdésekből.
Amúgy hagyjad, 1 év eltelt azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!