Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FB emlékek között ma találtam egy képet, ami felpiszkálta az érzéseimet?
Exemmel már régóta nem beszéltem, nem haragszom rá, pedig lenne miért...
Együtt van hosszabb ideje az új párjával, akivel semerre se halad a kapcsolat csak fotózkodnak, szerelmességet sugároznak. Velem 1 hónap után megtörtént az összeköltözés, én akartam ezt jobban.
Ránéztem facebookon az emlékekre és rákattintottam exem adatlapjára. Bohóckodás, látszat és üresség amit láttam. Nem vagyok irigy, örülnék ha jó lenne neki és feleség lehetne, na meg anya. De ahogy mutatja a helyzet, egy olyan kapcsolatban van, ahol a srác csak jól elvan, összejárnak, dugnak, facebookon "kapcsolatban" státusz aztán ennyi 30+ évesen. Legalább ha így kiosztotta saját magának a lapjait, akkor csinálhatta volna jobban is. Talán ez lesz neki a büntetése, amiért megcsalt?
Lecserélt egy határozatlan kisfiúra, akivel nem lehet komolyan tervezni.
Kicsit azért szomorú vagyok.
Szerinted nem halad semerre a kapcsolata, szerinted van üresség az oldalán.Azert, mert te azt látod, amit látni akarsz.
Az összeköltözést te akartad jobban. Hát, ez a srác meg még nem akarja. Valószínű, ez azt jelenti,hogy kapcsolati tempóban is jobban osszeillenek, mint veled, nem pedig azt, hogy csak dugotarsak. Azt te látod csak bele. Vagy mégis honnan tudnád? Valamiért együtt van vele, veled pedig nem. Ez a valóság. Fogadd el, ne feltekenykedj, ne nézegesd az oldalát! Semmi közöd mi csak már az életéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!