Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, nektek belefér, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek belefér, ha 26 éves nőként szoktam animéket nézni?

Figyelt kérdés
Nem járok rendezvényekre és fanatikus se vagyok, de nagyon szeretek animéket nézni. Nem gondoljátok gyerekesnek?
2020. máj. 6. 21:06
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
73%

Utolso csak egy probléma van az hogy a shippuden valaki +26 évesen nézi meg 😂😅 ez egy alap dolog amit nézni kell 😂😅

Visszaterve pont hogy a naruto egy nagyon komoly mű... par dolog nekem sem eset le pedig aztán...

Az elso es talán legnagyobb! A gyermek katonák! (Anno elég sok ország alkalmazta a valóságban is!) ott van még az árulás a vérbosszú a testvergyilkossag a népirtás a diktatúra a felelem utálat megkülönböztetés az ideálok ütközése ami komoly háborúkat indít el a kínzás a vérszomj a szülő gyilkosság A testvériesség katona erkölcs (bajtársiasság a bajban) és még a megbocsátás főbűnők alól de egyik sem a dedos szinten...

2020. máj. 7. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!