Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek belefér, ha 26 éves nőként szoktam animéket nézni?
7-es ezzel csak egy nagyon komoly probléma van!!! Mégpedig az angol szinkron!!! Tény a japan anime szinkron nagyon igényes és szinte már felső fokon van még a silány animéknél is!
Amugy asszem 5-is volt amig nem néztel meg egy jobb animet addig nem értheted meg! Igen nagyon sok a szenny kuka anime de van nagyon sok komolyabb felnőtt témájú anime ami már filozófiának számit!
Nekem belefér. én is gyakran nézem őket. (de én sem járok rendezvényekre vagy ilyesmi)
27/F
Az anime nem gyerekeknek való. De ha gyerekmeséket néznél, akkor azzal sem lenne semmi baj. Mindenki azt néz, amit csak szeretne, és ha ez valakinek nem tetszik, akkor hagyni kell a fenébe.
Az már inkább gáz kategória, ha egy felnőtt embert zavar az, hogy a partnere mit csinál hobbiból.
Nincs ezzel baj.
Én pár éve az X-Men: Evolution néztem végig, mert gyerekkoromban szerettem. Plusz, a TV-ben a negyedik évadot le sem adták, ezért is jó volt, hogy x év után végre végig tudtam nézni.
Kb 13 éves korom óta nézem, mióta felfedeztem a tvben anno az Anime plusz csatornát. Azután interneten keresgéltem és néztem. Közben rakaptam a Manga olvasásra is. 28 éves vagyok, van egy 2.5 éves kisfiam. Mai napig, olvasok magát és nézek animet. Tegnap este vettem észre hogy Attack on Titannak kijott előző évben folytatása, le is pörgettem :D bár nekem is férjem is Manga és anime kedvelő. Nem járunk el conokra vagy ilyesmi, de mindketten szeretjük ezeket felnőtt házas gyerekes ember létünkre a mai napig :) kicsit más az ízlésünk, de vannak közös kedvencek pl Naruto Shipuden, azt néhány éve együtt néztük meg:) nem értem miért lenne ezzel probelam. Mindenki megvan a hobbija és az ízlése. Van aki a fekete fehér filmeket szereti. A lényeg hogy olyan párod legyen aki vagy eldogadja, vagy szintén anime kedvelő és még majd tudtok együtt is nézni :)
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!