Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfiért meddig érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfiért meddig érdemes küzdeni, és a férfiak szeretik ha egy nő küzd értük? Elsősorban férfiak válaszára vagyok kíváncsi.

Figyelt kérdés

2020. máj. 6. 19:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem érdemes küzdeni érte, engem nagyon vonzana egy ilyen dolog egy nőtől.
2020. máj. 8. 10:41
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2020. máj. 8. 11:38
 13/21 anonim ***** válasza:
75%
Ki szakított? Ha ő akkor inkább ne tedd. Ha te szakítottál és megbántad, akkor is ott van mi van ha sértettség miatt csak lefektet és nem jelntkezik többé, te meg ott maradsz összetörten. Attól függ mennyire intelligens, mert ha nem akkor csak az erőlködésedet magad ellen fordítja és hülyére vesz.
2020. máj. 8. 11:54
 14/21 A kérdező kommentje:

Ő szakított.

Így akkor nem érdemes küzdenem?

2020. máj. 8. 19:46
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Te hogy érzed?
2020. máj. 8. 21:34
 16/21 A kérdező kommentje:
Igen is,meg nem is.
2020. máj. 8. 21:43
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Miért szakított a pasi? Azért mert nem mūkōdik köztetek a dolog, tehát teljesen reménytelennek érzi? Ez esetben nem érdemes. Vagy valami kicsinyes konfliktus miatt sértōdötten lezártátok, anélkül, hogy átbeszéltétek volna a próblémát? Úgy érzed, hogy hiányzol neki, megbánta a szakítást?

Felmerül a kérdés, hogy a férfinak is szüksége van rád a kapcsolatban? Vagy csak azért kötōdsz hozzá, mert szükséged van rá így egyoldalúan, de a férfi részérōl ez nem kölcsönös?

2020. máj. 10. 14:43
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen jól esik de tudni kell meddig van értelme "küzdeni". Lehet, hogy az a férfi semmit nem akar tőled. Nem akar megbántani azzal, hogy lekoptat viszont semmit nem akar tőled.
2020. máj. 10. 15:02
 19/21 anonim ***** válasza:

Azt már megette a fene, amikor a nő "küzd" a pasiért.

Már csak az a kérdés, hogy kivel vagy mivel küzdesz a férfiért. Az a férfi mit tud olyat, amiért küzdeni kell érte.

Amúgy passz, értem még sosem küzdött senki, bár ez az értékeimből semmit sem von le számomra.

2020. máj. 10. 15:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Volt egy kapcsolatom,volt benne több mélypont az egyikből úgy másztunk ki,hogy küzdött értem a lány. Nekem imponált...
2020. máj. 10. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!