Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idősen érdemes gyereket vállalni?
jó de 19 éves vagyok :)
még nem szeretnénk gyereket, csak pár év múlva :)
3éve vagyunk együtt..
de a párom olyan 26 évesen szeretne vagy 27..
mondom én olyan 22-23 max 24 :S
ezért érdekel ki hogy gondolja :S
olyan 20-25 év között a legalkalmasabb a szervezet és még érett is avgy rá. onnantól minél jobban idősödsz, annál nagyobb az esély a beteg vagy genetikai rendellenességel születendő gyermekre. (de ez inkább olyan 35 fölött)
szóval olyan 20-30 között van a legnagyobb esély egészséges és éretmes babákat szülni.
30 év fölött is lehet, de annyira nem javasolt. de 40 felett már tényleg kockázatos. nemcsak a baba, de az anya szempontjából is.
Én olyan 32-35 év közt vállalnék majd gyereket.
Ekkora már biztosan eldőlt, hogy milyen ember vagy, és az anyagi háttérnek is meg kell lennie. Viszonylag közel a kapuzárás (ami legyen mondjuk 50 éves kor), úgyhogy arra is kevesebb az esély, hogy a férjed/feleséged félrek*r a hátralévő életetetekben, vagy a házasságotok tönkre megy.
Ja de azért maradjon fiatalos is az ember lélekben, mert elég sz@r ha a tinédzser gyereke úgy fog viselkedni mint egy 50 éves vén, életunt trottyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!