Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tecktonik-ozok, mi a véleményetek róla, és kinek jön be? (:
2010. júl. 28. 21:32
1/25 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jön be ez az össze-vissza hadonászás , én nem nevezném táncnak....
2/25 anonim válasza:
Nekem sem tetszik..nincs értelme...:S régebben talán divat volt, demár nemannyira sztem...de ha Te szereted akk csináld :)
3/25 anonim válasza:
sztem b*zis, mocskos homi vagy!
hallgass rendes zenét
http://www.youtube.com/watch?v=Qz6IMjdthr4
16/F
4/25 A kérdező kommentje:
Szeretem:)
2010. júl. 28. 21:37
5/25 A kérdező kommentje:
Sztem meg egy csicska vagy!
Ez rendes zene:)
2010. júl. 28. 21:39
6/25 anonim válasza:
Nekem bejön ha egy srác zik :)
igaz hogy mostanába már nem a legnagyobb divat,de szerintem jó :)
hajad is tecktonikos? :D
8/25 A kérdező kommentje:
nem:) még életembe nem tudtam normálisan felzselézni a hajam:D de azért próbálkozom:D
2010. júl. 28. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!