Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy 40-es férfi sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 40-es férfi sokat levelezik egy fiatalabb munkatársnőjével, akkor elképzelhető, hogy nőként is gondol rá?

Figyelt kérdés
2020. máj. 5. 18:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
62%

Vagy nagyon bénán próbál udvarolni, vagy nem akar semmi komolyat, csak barátkozni, de nem jók a szociális készségei egyikhez sem.

Neked tetszik, el tudnád képzelni magad vele?

Ha igen bátorítsd, beszélgess vele nem szakmai dolgokról is.

2020. máj. 5. 21:14
 22/30 anonim ***** válasza:
77%

Jézus, # 18/ kicsit rám is rám hozta a frászt. :D

Nekem is volt hasonló eset, 40-es pasi, minden stimm, kivéve, hogy nem visszahúzódó (de hosszú, normális kapcsolata csak 1 volt)

Ő pl elég hamar elkezdett a levelezésekben először burkoltan, majd nyíltan is kitérni a randikra. És nehezen is adta fel.

Viszont amit 18-as írt, azért is ijesztett be, mert amikor mi 1x találkoztunk ( összesen 1x voltunk randin), több fura dolog is volt. Vonzó és intelligens ember, de éreztem valami furát, ami meggátolt, hogy ennél jobban megismerjem, egy megérzés.. (Az egyik részem nagyon vonzónak és szerethetőnek gondolta, a másik meg a "tartsd távol magad tőle".. Illetve persze tudom is mik azok a dolgok, amik bajlós dolgokra utaltak, és ami a rossz megérzést hozta. Kívülről ez még jobban lejönne, de legalábbis nem lehet hova tenni. Persze lehet csak szimplán különc ennyire nagyon, de nem mertem kockáztatni, még úgy sem, hogy néha-néha eszembe jut, a mi lett volna, ha.

1 fura vagy különc dolognál még van bőven esély a tévedésre, esetemben legalább 4-5 baljós jel/tulajdonság volt (1x találkoztunk, ill. leveleztünk sokáig), aminél a statisztika már sajnos arra billen, hogy inkább ne.

2020. máj. 5. 21:17
 23/30 A kérdező kommentje:

Igazából nagyon nem az esetem, de már az első pillanattól kezdve nagyon vonz. És nem, nem azért mert elérhetetlen, hanem már az első találkozásunk alkalmával megvolt az a szikra.

Amúgy azóta kezdtünk el intenzívebben levelezni, hogy kiderült, hogy mégsem vagyok olyan gyerekes, mint amilyennek gondolt.

Azóta a maga módján még bókol is meg figyelmes és udvarias is. Korábban többször kimondottan bunkó volt.

Két közvetlen munkatársa szerint valószínűleg kislánynak nézett, aki maga sem tudja, hogy mit akar, ő pedig komoly kapcsolatot, feleséget és gyerekeket szeretne.

Wow, milyen baljós jelek voltak? Mi számított parásnak?

2020. máj. 5. 21:54
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem lép, addig ne is spekulálj ezen. Aki tényleg akar valamit, az összeszedi magát, hidd el.
2020. máj. 6. 19:38
 25/30 A kérdező kommentje:
Igazából - nem, nem bebeszélés és nem önbiztatás - de picit úgy tűnik, hogy nála épp ez a lelkesebb levelezés a "lépés".
2020. máj. 6. 21:29
 26/30 anonim ***** válasza:
67%

En lanykent, nokent sosem tudtam mit kezdeni a nekem dobott labdakkal, en a sultgalambot vartam. Hiaba tetszettem sokaknak, az a keves, aki nekem, egyszeruen nem kapott tolem batoritast. Belehaltam a vonzalomba, de keptelen voltam kimutatni. Ha a masik nem lep, van, aki soha az eletben nem fog. Akkor sem, ha nagyon varja.

Ha erdekel, akkor ne biztosra akarj menni, hanem kockaztass. Te vagy a ferfi.

2020. máj. 7. 23:08
 27/30 anonim ***** válasza:
68%
Hát ezt jól félreértetted, utolsó.
2020. máj. 8. 01:02
 28/30 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező én nem a huhogókra hallgatnék. Levelezésben tudod finoman provokálni, sőt szerintem élőben is mehet ez, ha ketten vagytok.

Az egyszer randizós csaj meg iszonyú béna volt, ne kövesd az útját, hogy később neked is milenneha-kon kelljen gondolkodnod.

2020. máj. 8. 19:09
 29/30 anonim ***** válasza:
25%
Hihi mindig szánalmas, ahogy nem bírtok a hisztitekkel :D
2020. máj. 8. 22:02
 30/30 anonim ***** válasza:
76%

# 28

:) Az egyszer randizós csaj üzeni, hogy tényleg bizarr dolgokat látott a személyes találkozó alkalmával és a beszélgetésekből is amit leszűrt, ami simán red flag minden normális ember számára, így annyira azért nem bánom. (és nem fogok konkrétumokat írni)

De! Mindenkinek jár egy esély (amíg nem írta még le magát). Ahhoz hogy le tudd szűrni milyen ember, egy kicsit meg kell ismerned. A srác valószínűbb, hogy csak kissé zárkózott, talán voltak magánéleti problémái amit fel kellett dolgoznia és addig nem akart nyitni senki felé, és ennyi.

2020. máj. 9. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!