Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 40-es férfi sokat levelezik egy fiatalabb
munkatársnőjével, akkor elképzelhető, hogy nőként is
gondol rá?
Lehet van benne valami. Nem lenne meglepő, ha a járvány után elhívna egy randira.
De ne éld bele magad, csak ne legyen meglepő, ha mégis.
2020. máj. 5. 19:06
Egy 40-es pasi a munkahelyén kizárt, hogy az alkalmi kaocsolatait fogja részletezni.
Mindenesetre te már jól utána kérdezősködtél... még ha be is jön neked a hapsi, hagyd meg, hogy ő lépjen, mert bohócot csinálsz magadból, ha semmit sem akar tőled.
Mondjuk ha van esze, akkor házinyúlra nem lő, de már csak korából és a korábbi tapasztalataiból kiindulva ezzel biztosan tisztában van.
2020. máj. 5. 19:07
13/30 A kérdező kommentje:
Igazából nem vagyunk szó szerinti kollégák, többek közt ezért is találkozunk ritkán. Azonos szakmában dolgozunk, de fizikailag stb. teljesen más helyen és beosztásban. (Oké, a város stimmel :D )
Ha gátlásos, akkor elképzelhető, hogy nem megy neki a kommunikáció, és kicsit ügyefogyott módon próbál közeledni hozzád. Viszont az is lehet, hogy magányos, és benned talált egy olyan partnert, akivel legalább átmenetileg el tudja terelni a figyelmét. Szóval lehet, hogy nem (csak) mint nő vagy számára az értékes, hanem olyan személyként, aki ki tudja őt zökkenteni ebből az állapotából. Amúgy a leírásod alapján nekem olyan filmek jutottak eszembe, mint A lepkegyűjtő vagy a Kamerales.
2020. máj. 5. 19:11
15/30 A kérdező kommentje:
Utolsó: igen. ez találó hasonlat, bár remélem, hogy azért nem szociopata :(
Dugni biztos akar, mert mar nagyon kesziti elo a terepet. Ha eddig tett rad es csak az utobbi idoben kerultel a figyelmebe, akkor ebbol sok komolysag nem lesz. Attol meg, hogy valaki munkahelyen nem teregeti ki az eletet es ott visszahuzodobb, nem jelenti, hogy nem lehet mashol kicsapongo.
2020. máj. 5. 19:43
17/30 A kérdező kommentje:
Szerinted ez az előkészítés része lenne?
Amúgy mindenkinek ment a zöld :)
#15: Lehet, hogy csak én láttam túl sok pszichopata gyilkosos filmet, de számomra még férfiként is eléggé hátborzongató ez a messziről bámulás, a körözés, meg hogy csak akkor megy oda hozzád, ha ketten vagytok. Ez kb. olyan, mint amikor a fickó a sötétben egy bokor mögül leste a nénit, közben meg fallikus szimbólumként kitolta a sniccer pengéjét, végül rátámadt a nénire (A Blade in the Dark). Vagy amikor a gyilkosnak otthon szabályos kartotékrendszere volt a "bűnös" nőkről (prostik, bolti tolvajok, leszbikusok), leselkedett utánuk, aztán borotvával elvágta a torkukat, és lefényképezte őket (Tenebre). Mondanom sem kell, hogy mindkét filmben gyakorlatilag köztiszteletben álló, teljesen hétköznapinak tűnő emberke volt a tettes, akiről senki sem mondta volna meg, hogy erre képes. Jó, ez így nyilván nagyon sarkított és eltúlzott dolog a részemről, csak számomra elég bizarr volt a leírásod.
2020. máj. 5. 20:27
19/30 A kérdező kommentje:
Utolsó:
:D teljesen jogos, a filmek pedig valóban jó példák.
Igazából a mi kapcsolatunk tényleg nagyon szürreális. Annyit tudok még, hogy saját bevallása szerint is zavarban van a jelenlétemben. Ezt nekem is + a haverjainak is többször mondta.
Á, ne reménykedj!
Ugyan ebben a szituba voltam. Semmit sem akart az ég világon! Szakmai és mint baráti szint. Semmi több! Pedig direkt tesztelgettem is. Mind megbukott, holott mást éreztem részéről.
Nálad is csak az van, hogy többet látsz bele, mint ami valójában van! Ha akart volna már lépett volna feléd, tett volna lépéseket azért hogy megszerezzen. Elhívott volna randira. Hiába alamuszi nyuszi muszi fajta. Bár ebben a korban tapasztalt és nem ebből kifolyólag nem gátlásos fickók vannak. Az is meglehet, hogy van valakije, akit senkinek sem köti az orrára. Főleg nem munkahelyen!
2020. máj. 5. 21:05
Kapcsolódó kérdések: