Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakított, miért nem töröl vagy tilt le mindenhonnan?
Figyelt kérdés
Se facebookról, se instagramról nem törölt le. Ennek van valami jelentősége? Valakivel történt már olyan amúgy, hogy a szakítófél idővel újra felkereste a volt partnerét? Mennyire reális, hogy fog még valaha keresni?2020. máj. 4. 17:00
21/37 anonim válasza:
Mindegy, ha neki így könnyebb felejteni....
22/37 anonim válasza:
egyébként durva, de én is azt tiltottam le akiért odavoltam, és kiakartam törölni az életemből, mintha nem is létezne.dehát...ilyet nem lehet.:)
23/37 anonim válasza:
Volt hogy nem toroltuk egymast es 1 ev utan megkeresett (kozben volt egy fel eves kapcsolata). Igazabol hiba volt vele ujra osszejonni, mert par honapig jo volt minden utana a problemak ujra elojottek. De volt olyanis, hogy letorolt, letiltott mindenhonnan egy masik exem es utana irt o is. Az hogy teged fog e keresni nem tudhatjuk, de probald lezarni. Nehez, minden szakitas nehez de ne ezen gondolkodj
24/37 anonim válasza:
Miért törölném?Ha békében elválunk,szerintem gyerekes dolog lenne
25/37 anonim válasza:
Azt tiltottam, akit nagyon szerettem, semmissé akartam tenni az emlékét, nem bírtam volna elviselni sem a legkisebb mértékig se, ha látok valami eseményt vele kapcsolatban megtörténni. Mással már más volt a helyzet. Ott, ahol nem volt nagy a szerelem, simán meghagytam ismerősnek, mai napig azok vagyunk amúgy.
26/37 anonim válasza:
Ha ennyire zavar,miért nem tiltod te őt? Nem 1 exem ismerösöm facen,isntan attól h kirugtam miért kötelességem tiltani,törölni?
27/37 anonim válasza:
Én nem töröltem le, mert egyrészről nem érdekelt ez, nem akartam ezzel foglalkozni, addig is nézni őt...
Másrészről meg attól még az ismerősöm. Vagy nem is tudom. Az utcán is köszönnék neki.
Szerintem ez a tizenpár éves korosztály sajátja, hogy letörölünk embereket, ha valami gond van és akkor olyan, mintha nem is lenne.
28/37 anonim válasza:
Én is akkor nem töröltem az exem, amikor már annyira se érdekelt, hogy zavarjon az ismerőslistámon. Nekem aztán mindegy, mit posztolgat, tlejesen túl voltam rajta érzelmileg.
29/37 anonim válasza:
Semmilyen jelentősége nincs. Én pl. soha senkit nem töröltem az ismerősök közül, pláne nem tiltottam le. Se exeket, se olyan ismerősöket, aki hülyeségeket oszt meg (álhíreket, kattintásvadász baromságokat). Maximum az utóbbiaknál kikapcsoltam a követést, hogy ne dobja mindig az arcomba a hülyeségeit. De attól még megmaradtak ismerősnek.
30/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Azóta sem keresett,és én sem őt. Nagyon hiányzik. Annyira reménykedem benne, hogy fog még valaha keresni. Azért sem értem ezt a letiltós dolgot,mert ő azt mondta,hogy fáj neki ez az egész, de még sem töröl vagy tilt. Szóval nem tudom mi van.
2020. máj. 16. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!