Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettebb hölgyek! Nagy merészség volt ez?
Figyelt kérdés
Kint voltam bringázni egy parkban és láttam, hogy egy 40-42 körüli hölgy tanulgat korizni. Kis esetlen volt, meg óvatos. A kislánya 20-30 méterre korizott tőle. Leszólítottam, hogy elnézést, most gyakorol először? Mondta, hogy már régen is akart, csak nem vette rá magát. Kedves volt nagyon, váltottunk pár szót, majd sikeres gyakorlást kívántam. Mosolygott ezerrel. 5 perc múlva látom, ott a férje, bringával. 😅😅😅 Igazából nem volt célom megfektetni (jó lett volna persze), csak gyakorlom az idegen nők megszólítását, mert rám fér. Régen csajoztam. 😬2020. máj. 3. 20:34
21/30 A kérdező kommentje:
Nem ismersz, nyugi van. 🙂 Nem értem, miért kell szemétkedni. Ez nem Budapest, hanem vidék. Itt nincs annyi lehetőség, mint ott vagy más nagyvárosban. Miért fáj neked az, hogy tenni akarok a aikeremért és nem csak panaszkodok, mint mások? Tudd meg, hogy a jelenlegi kijárási korlátozás miatt eleve alig lehet ismerkedni és embert látni az utcán. Mi a bajod azzal, hogy simán megdugtam volna? Hihetetlen, milyen keserű, irigy dög emberek vannak.
2020. máj. 3. 21:33
22/30 anonim válasza:
Az itteni pasikhoz képest merész volt. Sokan idáig sem fognak eljutni ha így folytatják.
23/30 A kérdező kommentje:
A sok rosszindulat vissza fog ütni, hidd el. Másrészről tapasztalt szerető vagyok, eddig 4 kapcsolatom volt, hosszabb ideig tartott és nálam pár évvel idősebb, tapasztalt nőkkel jártam. Mellényúltál.
2020. máj. 3. 21:34
24/30 anonim válasza:
Fikázzátok a srácot, de 10-ből 9 rá se mert volna nézni a nőre, nem hogy megszólítani! Erről ennyit!
25/30 anonim válasza:
Negyvenes nokent milfes kerdesektol ideges nokent azt mondom, ez cuki volt.
26/30 anonim válasza:
Ez semmi nem volt. De ez baromi aranyos hogy a nőkkel valo tarsalgasr tanulod ezzel. Nekem ez 30-askent csak egy sima dumcsizasnak tunt en is szoltam idegenekhez szolni. Remelem nem ertik felre. :D bar az idosebb ferfiak meglehetosen kedvtelve valaszolgatnak ez teny. ;)
27/30 anonim válasza:
Gyakorolj,ismerkedj. Miert ne? Sokan nem mernek ismerkedni.
N/37
28/30 anonim válasza:
Ez emberi interakciónak aranyos, de hogy meglátod, és már vinnéd a te szavaiddal "baszni", az elég tirpákság.
29/30 anonim válasza:
Ha neked már volt négy idősebb barátnőd, akkor miért itt kérdezed, hogy merész dolog volt-e egy ártatlan csevegést lefolytatni egy nővel a parkban?
Ha szűz lennél, megtapsolnálak, de így....
Amúgy a szituációval nem is lenne semmi baj, de az utána következő stílusod minősíthetetlen. Azon kéne csiszolni kissé.
30/30 anonim válasza:
Szerintem ez aranyos volt. Pont azért, mert váltottál vele néhány szót, de nem akartál rögtön többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!