Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érettebb hölgyek! Nagy merészs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érettebb hölgyek! Nagy merészség volt ez?

Figyelt kérdés
Kint voltam bringázni egy parkban és láttam, hogy egy 40-42 körüli hölgy tanulgat korizni. Kis esetlen volt, meg óvatos. A kislánya 20-30 méterre korizott tőle. Leszólítottam, hogy elnézést, most gyakorol először? Mondta, hogy már régen is akart, csak nem vette rá magát. Kedves volt nagyon, váltottunk pár szót, majd sikeres gyakorlást kívántam. Mosolygott ezerrel. 5 perc múlva látom, ott a férje, bringával. 😅😅😅 Igazából nem volt célom megfektetni (jó lett volna persze), csak gyakorlom az idegen nők megszólítását, mert rám fér. Régen csajoztam. 😬
2020. máj. 3. 20:34
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
3%
Én nagyon adom! Amúgy bejött a nő? Mit tettél volna, ha azt mondja van férje, de töketlen és téged akar? Semmi érzelem, csak told szét de úgy, mint ahogyan még sosem csináltad! Na erre mit léptél volna?
2020. máj. 3. 21:10
 12/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Először bemutatkozom, majd telszam csere, és ma este áthívtam volna bhaszni. 🙂 Ilyen egyszerű. Nem tetovaztam volna ilyen esetben...
2020. máj. 3. 21:13
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy kapj valami dicséretet is...

Tényleg, valóban, és nagyon igazán sokkal merészebb voltál, mintha a 4 fal között "rák egye ki a beledet" szövegeket írogatnál.

2020. máj. 3. 21:14
 14/30 anonim ***** válasza:
96%

Jesszus! Tudsz beszélgetni emberekkel!

Ez aztán valami, öregem. Mi rá se merünk nézni másokra. Én ki sem merek menni otthonról, mert valaki esetleg rám néz.

De te, te aztán rettenthetetlen vagy!

2020. máj. 3. 21:19
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
#19 Meg merted volna tenni? :'DDD
2020. máj. 3. 21:20
 16/30 anonim ***** válasza:
97%

Nem. Nem voltál merész.

Engem nap mint nap szólítanak le különböző szövegekkel férfiak, és próbálják a beszélgetést tovább vinni , majd szóba hozom, hogy most mennem kell főzni, mire a férjem haza ér a munkából tudjon mit enni. ... Etc

2020. máj. 3. 21:20
 17/30 A kérdező kommentje:
#22: persze. Mi ebben a nagy szám? Olyat szeretkeztem volna vele...😃
2020. máj. 3. 21:23
 18/30 anonim ***** válasza:
30%

Kérdező! Szerintem igenis bátor voltál! Jól tetted, hogy hozzászóltál. Nem számít, hogy nem lett belőle semmi, nem tudhattad, hogy egyedülálló vagy sem, de legalább megpróbáltad.

Nekem az a tapasztalatom, hogy a legtöbb férfi csak bámul, de nem mer hozzám szólni.

Ez egy kedves, aranyos megszólalás volt. Csak így tovább; )

33N

2020. máj. 3. 21:26
 19/30 A kérdező kommentje:
#25: köszönöm. A tiéd és a többi építő komment miatt megéri ide felnézni és tanácsot, véleményt kérni. 👍😉
2020. máj. 3. 21:28
 20/30 anonim ***** válasza:
96%
#24 hát ha neked a sima hozzászólás is ekkora élmény, akkor nem hinném hogy ment volna :D
2020. máj. 3. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!