Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik a nők csak az iPhone-kat?
Úgy veszem észre, ha egy kicsit is szebb nőről van szó egyből iPhone-ja van. Mit szerettek benne ennyire?
Egyik ismerősöm mondta is adjam el a csori Galaxy S10-emet, mert azzal sosem lesz nőm. Neki ájfon van leteszi az asztalra és mindig megnézték neki a kocsmában a koronavírus előtt...
Nekem sose volt iPhone-om, igazából nem is nagyon érdekelt a telefon. Legyen valami, fotozzon és kész. Amikor megismertem a volegenyem akkor sikerült elhagyni a szeretett 5 éve hasznalt huawei telefonomat. Vettünk nekem egy iPhone 6s-t mert ő esküdött rá, hogy a legjobb telo. Hat 2 éve megvan és imadom. Pedig már többször mondta b cseréljük le de én ezt is addig használom majd amíg el nem hagyom vagy el nem romlik :D
27/N csinos állítólag :D
Azert szeretem az iPhone-t, mert ehhez kepest eddig minden Androidos telefon amit hasznaltam / probaltam szar volt. A baratomnak valamilyen ujabb Samsungja van, nem tudom pontosan, de utalom, amikor azon nezek meg valamit, nekem az egy kezelhetetlen szar, es erezhetoen lassabb is, mint az en telefonom.
De ebbol az is kiderult azt hiszem, hogy total leszarom, a masik milyen telefont hasznal, nekem az a fontos, nekem milyen van, mert nyilvan azt hasznalom az ido 99,9%-aban.
#23 ugye tudod hogy a barátod tűntette el a telefonod, hogy te is vegyél inkább egy iPhone-t? ;)
Komolyra fordítva a szót, ha ez igaz, akkor ez egy zseniális eszköz a kezünkben párkereséskor. Elvégre nem kell látnunk fotót a másikról, mivel ha nem iPhonja van, akkor biztos hogy kicsit sem szép nő, így már nem tudnak minket átverni agyonphotoshoppolt képekkel, yeah!
Se nekem, se a barátomnak nincs iPhone-ja. Bőven megengedhetném magamnak, de jobb szeretem a kicsit "stabilabb" telefonokat, valamint a jobb kamerával rendelkezőket.
22 évesen...szvsz apuci jól tejel.
Ja sose lesz nőd ha nincs ájfuun xD
Mert szted nem hitelre veszi a sok gyökér?
Közben meg vegetál csak menőnek tűnjön.
A csaj meg azért leste meg h " juuujjj szétteszem a lábam azt lehet vesz nekem is meg fizeti a piám"
Csaj vagyok és huawei p30-al tökéletesen elvagyok, ingyen se kéne az ájfon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!