Miért szeretik annyian az iPhone-t? Mitől olyan jók?
Mennyivel és miért jobb, mint egy felsőkategóriás androidos készülék?
Komolyan kérdezem, nem piszkálódásból, mert én is gondolkodom, hogy vegyek-e. Ha tényleg olyan jók, akkor esetleg igen.
Nekem ami nagyon tetszik benne, az a fejlett gesztusvezérlés. A "vissza" gombok nyomkodása helyett szinte minden alkalmazásban frankón csak ujjmozdulatokkal tudsz lapozni, váltani a képernyők között stb...
Tetszik az Apple termékei köré épített szolgáltatás-lánc, a termékek közti szinkronizáció lehetősége, a hardveres biztonsági beállítások megléte, a beépített find my phone, az aktiválási védelem, az 5s-nél az ujjlenyomat olvasó nemcsak hogy praktikus, de az S5-nél fényévekkel használhatóbb.
Persze a fent felsoroltak közül sok minden ugyanúgy megoldható androidon is, de sokuk csak 3rd party megoldásokkal, amik már eleve szoftveres rizikót tartalmazHATnak.
A szoftveres dolgok mellett a külső is tetszik. Elegáns vonalak, az üveg és fém alkatrészek összhangja igazán stílusos.
Nem éri meg az árát. Túl van árazva de nagyon. Én inkább valami androidban vagy Windows Phone-ban gondolkoznék.
Android: Xiaomi MI-3, Zopo ZP-998, THL T-200, olcsóbbak: Xiaomi Hongmi, Lenovo A760, Jiayu G4S
Windows Phone: Lumia 1020, 1520, 1320, olcsóbbak közt:525,630
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!