Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben a férfinak vagy a nőnek hinnétek inkább?
Mindkettőt ugyanolyan felületesen ismeritek, egyik sem a barátotok.
Szóval, adott két ember, akik között volt valami. A srác magas, izmos, modellkedett, alfahím, rengeteg nővel volt, több egyetemen is megfordult. A lányt is az egyetemen ismerte meg, aki nagyon jó csaj, de egyáltalán nem népszerű, introvertált, és olyannak mondja magát, aki tisztességes és komoly kapcsolatot keres, szerelmes típus.
1. A férfi verziója: Udvarolt, majd egyetlen egyszer lefeküdtek, majd megmondta a lánynak, hogy nem akar többet, de ő ennek ellenére üldözte a szerelmével, könyörgött, zaklatta. Odáig fajult, hogy a fiú többé nem ment be az egyetemre, félbe hagyta, mert élhetetlenné tette a terepet számára a csaj. Ő nem akart semmit tőle, mert bármelyik nőt megkaphatja, és ez a lány unalmas és kevés neki.
2. A nő verziója: Udvarolt neki a srác, azt mondta, hogy komolyat akar, összejöttek. Rövid ideig együtt voltak, de hamar kiderült számára, hogy a srác személyisége undorító, frusztált, sértődős, rosszindulatú, nárcisztikus. Szakított vele, a srác meg ocsmány stílusban lehordta őt cserébe mindennek, nagyon csúnyán váltak el. A srác soha többé nem jelent meg a suliban.
Ha a srác ennyire beteg hazudozó, és azt se tudja mit akar az élettől, egy nővel sem jön ki, frusztrált, sikertelen stb. alak, akkor miért fekszik alá minden nő? Még ez a kis introvertált tündérbogár menyasszony is?
Ez is sántít.
"Aki meg félbehagy egy képzést a gyenge kis lelke miatt, az rohadtul szánalmas amúgy is."
Most függetlenül attól, hogy ő mond-e igazat, ne becsüljük alá a súlyos zaklatás erejét. Pláne amikor sz.arkavaró nők csinálják.
"miért fekszik alá minden nő?"
Te magad írod, hogy beteges hazudozó. Ha van egy alapvető természetes sármja, akkor könnyen tud befűzni embereket. A kérdésben lévő csajnak is addig hazudozott ("udvarolt"), hogy az komolyan elhitte. És ez nem csak nőkkel működik, úgy látom téged is elég jól az ujja köré tekert.
Ha kívülállóként a hapiról konkrétan tudom amit leírtál, megkaphatna bárkit és eddig meg is kapott kB bárkit, akkor számomra a csaj verziója életszerűtlen.
-aki ennyire nyeregben van, hogy érzelmileg nem kompromittált egyáltalán, azt nem sért egy visszautasítás annyira, hogy így kikeljen magából.
-egy intro érzelmes csajnak egy ilyen visszautasítás ellenben eshet annyira rosszul, hogy ilyen bosszúra ragadtassa magát.
-ha a csávó komfortérzete kapcsolódik szorosan ahhoz, hogy az egyetemen zokszó nélkül megkefél mindenkit és elindul az incidens miatt a riadólánc ami miatt az eddigi gyakorlata tarthatatlan, akkor bizony új "vadászmező" után kell nézni.
Szóval ebben az esetben a csávó azért ment, mert a csaj sértettségében telekürtölte az egyetemet azzal, hogy mekkora phasz, így nem kezdenek vele.
Én csak a saját sztorimból okulva hiszek a csajnak:
Az exem hasonló volt, akivel nagyon gyorsan szét is mentünk, mert én voltam az introvertált, ő meg nagyon bulizós volt.
Ő mindenképp erőltette, hogy ez nem baj, meg tök jól el leszünk, aztán az lett a vége, hogy vele kellett mennem, mikor kifejezetten nem akartam.
Soha nem értette meg, hogy nem ugyanaz kettőnknek a szórakozás, szerinte azért voltam otthon, mert magányoska voltam, és majd ő "megment". Aztán rájöttem, hogy minek veszekedem vele folyton amikor nem illünk össze?
De persze mindkét félnek lehet igaza, csak azért írtam ezt ide, mert az a kérdés, hogy ÉN kinek hinnék egy ilyen helyzetben. Mert amúgy nem érdekelne, de ha már választani kell, a lány sztorija nekem hihetőbb saját tapasztalat miatt.
Jöhet a 0%. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!