Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben az esetben a férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben a férfinak vagy a nőnek hinnétek inkább?

Figyelt kérdés

Mindkettőt ugyanolyan felületesen ismeritek, egyik sem a barátotok.

Szóval, adott két ember, akik között volt valami. A srác magas, izmos, modellkedett, alfahím, rengeteg nővel volt, több egyetemen is megfordult. A lányt is az egyetemen ismerte meg, aki nagyon jó csaj, de egyáltalán nem népszerű, introvertált, és olyannak mondja magát, aki tisztességes és komoly kapcsolatot keres, szerelmes típus.

1. A férfi verziója: Udvarolt, majd egyetlen egyszer lefeküdtek, majd megmondta a lánynak, hogy nem akar többet, de ő ennek ellenére üldözte a szerelmével, könyörgött, zaklatta. Odáig fajult, hogy a fiú többé nem ment be az egyetemre, félbe hagyta, mert élhetetlenné tette a terepet számára a csaj. Ő nem akart semmit tőle, mert bármelyik nőt megkaphatja, és ez a lány unalmas és kevés neki.

2. A nő verziója: Udvarolt neki a srác, azt mondta, hogy komolyat akar, összejöttek. Rövid ideig együtt voltak, de hamar kiderült számára, hogy a srác személyisége undorító, frusztált, sértődős, rosszindulatú, nárcisztikus. Szakított vele, a srác meg ocsmány stílusban lehordta őt cserébe mindennek, nagyon csúnyán váltak el. A srác soha többé nem jelent meg a suliban.

2020. máj. 3. 13:00
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
21%
#17: na persze 😅😅😅 balek vagy, ha ezt beveszed.
2020. máj. 3. 14:09
 22/58 anonim ***** válasza:
86%
A csajnak hinnék, mert a srác a saját történetében is egy rohadt szánalmas ember. Dugás után tisztázni, hogy ez ennyi a megcsalás után a második leggerinctelenebb dolog. Aki meg félbehagy egy képzést a gyenge kis lelke miatt, az rohadtul szánalmas amúgy is.
2020. máj. 3. 14:11
 23/58 anonim ***** válasza:
88%
A magasabb státusz alatt azt érted, hogy mindenki mást hibáztat az elcseszett életéért, csak saját magát nem? Bocs, de aki hosszú évek után is egy egyéjszakás kalandod hibáztat azért, mert nem volt képes befejezni az egyetemet, azzal komoly gondok vannak fejben.
2020. máj. 3. 14:11
 24/58 A kérdező kommentje:

Ha a srác ennyire beteg hazudozó, és azt se tudja mit akar az élettől, egy nővel sem jön ki, frusztrált, sikertelen stb. alak, akkor miért fekszik alá minden nő? Még ez a kis introvertált tündérbogár menyasszony is?

Ez is sántít.

2020. máj. 3. 14:12
 25/58 A kérdező kommentje:

"Aki meg félbehagy egy képzést a gyenge kis lelke miatt, az rohadtul szánalmas amúgy is."

Most függetlenül attól, hogy ő mond-e igazat, ne becsüljük alá a súlyos zaklatás erejét. Pláne amikor sz.arkavaró nők csinálják.

2020. máj. 3. 14:13
 26/58 anonim ***** válasza:
84%

"miért fekszik alá minden nő?"

Te magad írod, hogy beteges hazudozó. Ha van egy alapvető természetes sármja, akkor könnyen tud befűzni embereket. A kérdésben lévő csajnak is addig hazudozott ("udvarolt"), hogy az komolyan elhitte. És ez nem csak nőkkel működik, úgy látom téged is elég jól az ujja köré tekert.

2020. máj. 3. 14:15
 27/58 anonim ***** válasza:
12%
Szóval a nő benézte és szokás szerint befeküdt egy alfakan alá akinek csak szexre kellett, ezt nem tudja feldolgozni ezért cifra történeteket talál ki, és persze szokás szerint minden nő neki hisz és őt védi.
2020. máj. 3. 14:29
 28/58 A kérdező kommentje:
De akkor meg az a kérdésem, hogy aki nő létére ilyen jellemű, annak miért nem üt vissza a sors, és miért akarja bárki is feleségnek?
2020. máj. 3. 14:36
 29/58 anonim ***** válasza:
7%

Ha kívülállóként a hapiról konkrétan tudom amit leírtál, megkaphatna bárkit és eddig meg is kapott kB bárkit, akkor számomra a csaj verziója életszerűtlen.

-aki ennyire nyeregben van, hogy érzelmileg nem kompromittált egyáltalán, azt nem sért egy visszautasítás annyira, hogy így kikeljen magából.

-egy intro érzelmes csajnak egy ilyen visszautasítás ellenben eshet annyira rosszul, hogy ilyen bosszúra ragadtassa magát.

-ha a csávó komfortérzete kapcsolódik szorosan ahhoz, hogy az egyetemen zokszó nélkül megkefél mindenkit és elindul az incidens miatt a riadólánc ami miatt az eddigi gyakorlata tarthatatlan, akkor bizony új "vadászmező" után kell nézni.

Szóval ebben az esetben a csávó azért ment, mert a csaj sértettségében telekürtölte az egyetemet azzal, hogy mekkora phasz, így nem kezdenek vele.

2020. máj. 3. 14:38
 30/58 anonim ***** válasza:
89%

Én csak a saját sztorimból okulva hiszek a csajnak:

Az exem hasonló volt, akivel nagyon gyorsan szét is mentünk, mert én voltam az introvertált, ő meg nagyon bulizós volt.

Ő mindenképp erőltette, hogy ez nem baj, meg tök jól el leszünk, aztán az lett a vége, hogy vele kellett mennem, mikor kifejezetten nem akartam.

Soha nem értette meg, hogy nem ugyanaz kettőnknek a szórakozás, szerinte azért voltam otthon, mert magányoska voltam, és majd ő "megment". Aztán rájöttem, hogy minek veszekedem vele folyton amikor nem illünk össze?

De persze mindkét félnek lehet igaza, csak azért írtam ezt ide, mert az a kérdés, hogy ÉN kinek hinnék egy ilyen helyzetben. Mert amúgy nem érdekelne, de ha már választani kell, a lány sztorija nekem hihetőbb saját tapasztalat miatt.

Jöhet a 0%. xD

2020. máj. 3. 14:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!