Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi változott meg benne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi változott meg benne?

Figyelt kérdés

Van egy távoli munkatársam, akivel valamiért nagyon nem tudok kommunikálni, pedig általában jól ki szoktam jönni mindenkivel.

3 éve ismerjük egymást, de csak felületesen. Mivel érdekesnek találtam, néha írtam neki levelet, ám mindig lerázott+alig pár szóban válaszolt.

Aztán valahogy egy fél éves intermezzo után megint elkezdtünk levelezni. A korábbi 2-3 heti egy 1-2 soros levél helyett pedig elkezdett sokkal gyakrabban és hosszabban válaszolni, sőt viccelődni és kérdezni is.

Mi történhetett vele?

ő férfi, én lány.

2020. máj. 1. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

Nyilván jobban megismert és oldottabb lett. Az is lehet, hogy gondjai voltak, és/vagy nehezen nyíló személyiség.

Az is, hogy eddig le volt kötve ( oartnere volt, vagy a munkája, családja, egyebekbáltal).

Ne agyalj ezen. Ne elemezd. Lazán és könnyedén hagyd magad sodródni.

2020. máj. 1. 23:05
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem kezdi elhinni, hogy van esélye, bejön neked.
2020. máj. 1. 23:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolata volt, vagy nem kihevert exe, most meg már szabad.
2020. máj. 1. 23:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy most lett uresedes nala.
2020. máj. 3. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!