Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi változott meg benne?
Van egy távoli munkatársam, akivel valamiért nagyon nem tudok kommunikálni, pedig általában jól ki szoktam jönni mindenkivel.
3 éve ismerjük egymást, de csak felületesen. Mivel érdekesnek találtam, néha írtam neki levelet, ám mindig lerázott+alig pár szóban válaszolt.
Aztán valahogy egy fél éves intermezzo után megint elkezdtünk levelezni. A korábbi 2-3 heti egy 1-2 soros levél helyett pedig elkezdett sokkal gyakrabban és hosszabban válaszolni, sőt viccelődni és kérdezni is.
Mi történhetett vele?
ő férfi, én lány.
Nyilván jobban megismert és oldottabb lett. Az is lehet, hogy gondjai voltak, és/vagy nehezen nyíló személyiség.
Az is, hogy eddig le volt kötve ( oartnere volt, vagy a munkája, családja, egyebekbáltal).
Ne agyalj ezen. Ne elemezd. Lazán és könnyedén hagyd magad sodródni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!