Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valakinek sikerült már felszed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek sikerült már felszednie az egyetemi tanárát? Hogyan?

Figyelt kérdés
Tudom hogy beteg állat vagyok és én is azt hittem hogy csak egy fellángolas de borzalmasan vonzódom a banktechnika tanaromhoz. Folyamatosan rá gondolok nem tudom kiverni a fejemből.
2020. máj. 1. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

Te kis naív...ez fordítva megy!

A tanár bácsi minden évben új gólya popiját fugázza, aztán a régi vagy kussol, vagy kibuktatja.

2020. máj. 1. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Pontosan, ahogy az első írta. Majd a tanárbácsi kinéz magának és bepróbálkozik.
2020. máj. 1. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
Banktechnika tanárhoz :D Vagy lopni akarsz kérdező egy bakból teknikásan, vagy a tanárt akarod kisemmizni.
2020. máj. 1. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt ilyen a szakon. Olyan szakon vagyok ahol a hallgatók 98 százaléka lány/nő. És a tanárok is többnyire nők. Miután megvolt neki a női tanárok 35 év alatti jelentős része, kiderült, hogy hallgatókkal "ismerkesik". Amúgy kedves, humoros, jófej pasi, udvarias. nem hinném hogy erőszakoskodna bárkivel is, aki benne van a dologban az magától megy bele szerintem :)
2020. máj. 1. 23:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Általában olyan nincs, vagy nagyon kirívó h női tanárnő numerázzon fiatalabb egyetemista pasival. Ritka, de tudok egy ilyet. Az is egyéjszakás volt. Ellenben 40-es családos egyetemi tanár pasi és vagy 10 nő megvolt neki az egyetemről, ez nyílt titok. Na olyat ismerek. Még este 8 kor is bent volt a tanár, amikor már mindenki elment a tanszékről és mentek fel hozzá a nők mindig. Fura hangok szűrődtek ki.
2020. máj. 2. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!