Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Orvos szakmával jobban lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orvos szakmával jobban lehet csajozni?

Figyelt kérdés
2020. máj. 1. 11:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%

10-es: Ejnye, egy intelligens, empatikus, művelt, hivatástudatos orvostól többet vártam volna, mint egy ilyen olcsó általánosítást. Ilyen mentalitással nehéz lesz normális nőt találnod.

Kérdező: 1.hivatást nem a népszerűségi rátája alapján választunk.

2.Nem, a csajoknak az általános emberi értékek számítanak(már ha nem egy-éjszakás kalandot keresel, ebben az esetben meg sok könnyűvérű nőt találsz a foglalkozásodtól függetlenül).

2020. aug. 2. 22:50
 12/15 anonim ***** válasza:

11-es,ez szimplán tapasztalat. Kitörölhetem a hátsómat az intelligenciámmal, empátiámmal, hivatástudattommal, műveltségemmel. Lótrágyát sem érnek a mai világban.

Ez a csajoknak az emberi értékek számítanak duma meg egy vicc, 40 felett talán.

2020. aug. 3. 00:42
 13/15 anonim ***** válasza:
12: akkor rossz körökben ismerkedsz. Számtalan fiatal lány/nő ismerősöm (és jómagam is) igenis értékeli, ha találkozik egy ilyen személlyel, csakhogy ez borzasztó ritka. Lehet, hogy nálad is az a gond, mint többekkel: a kikent-kifent műhölgyeknél próbálkozol, akikről köztudott, hogy anyagiasak... Fejben kell eldönteni, neked milyen értékek fontosak és keress olyat (hidd el, van elég).
2020. aug. 3. 00:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem ilyen hölgyeket keresek, a plázacicák kifejezetten nem jönnek be, de a hozzád meg a barátnőidhez hasonló lányok is kb. átnéznek rajtam.

Nem vagyok egy bányarém, de nem is vagyok Pateick Dempsey, ezzel pedig el is vágtam magam a drága hölgyeknél.

Ó és én pontosan tudom, hogy nekem milyen értékek fontosak. Rohadt kevés olyan nő van, aki akár egy csipetnyi egyéniséget, vagy műveltséget fel tud mutatni.

2020. aug. 3. 01:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen, sajna ha nem vagy egy fullos sarmos pasi akkor 100/99 no levegonek nèz. Tapasztalom
2020. aug. 3. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!