Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orvos szakmával jobban lehet csajozni?
10-es: Ejnye, egy intelligens, empatikus, művelt, hivatástudatos orvostól többet vártam volna, mint egy ilyen olcsó általánosítást. Ilyen mentalitással nehéz lesz normális nőt találnod.
Kérdező: 1.hivatást nem a népszerűségi rátája alapján választunk.
2.Nem, a csajoknak az általános emberi értékek számítanak(már ha nem egy-éjszakás kalandot keresel, ebben az esetben meg sok könnyűvérű nőt találsz a foglalkozásodtól függetlenül).
11-es,ez szimplán tapasztalat. Kitörölhetem a hátsómat az intelligenciámmal, empátiámmal, hivatástudattommal, műveltségemmel. Lótrágyát sem érnek a mai világban.
Ez a csajoknak az emberi értékek számítanak duma meg egy vicc, 40 felett talán.
Nem ilyen hölgyeket keresek, a plázacicák kifejezetten nem jönnek be, de a hozzád meg a barátnőidhez hasonló lányok is kb. átnéznek rajtam.
Nem vagyok egy bányarém, de nem is vagyok Pateick Dempsey, ezzel pedig el is vágtam magam a drága hölgyeknél.
Ó és én pontosan tudom, hogy nekem milyen értékek fontosak. Rohadt kevés olyan nő van, aki akár egy csipetnyi egyéniséget, vagy műveltséget fel tud mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!