Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire illik születésnapi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire illik születésnapi ajándékot venni, ha még alig pár hónapja járunk? L

Figyelt kérdés

2,5-3 hónapja vagyunk együtt. Nem tudom,hogy ilyenkor mennyiért illik venni és egyáltalán illik-e? Ismerem már annyira tudom minek örülne,de nem akarom,hogy azt gondolja túlzásba estem..sajnos 16ezerért vásároltam és azon gondolkozom lehet csak egyiket adom oda neki...

Cikinek érzem,hogy már most ennyit költök rá..

Amúgy sok időt töltünk együtt,komoly a kapcsolat. Vagy ne is adjak ajándékot csak sütit és ennyi?Mit illik?

2020. máj. 1. 09:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus női elgondolás: írsz valamit, kapsz rá válaszokat (tőlem is kaptál), aztán kibővíted azzal, hogy azért vettél 16-ezerért, mert ő is nagyvonalú veled szemben. De ha mindezt eleve tudjuk, akkor lehet, hogy nem sokalltuk volna a 16-ezret.

Ettől függetlenül az előbbi "ez sok" helyett azt tanácsolom, hogy add oda a drágábbat (mert félő, hogy rövidesen megveszi), az olcsóbb meg jó lesz más alkalomra, valami kis kiegészítővel.

2020. máj. 1. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!