Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magányos nöt hol tudok találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos nöt hol tudok találni? Egyáltalán van ilyen?

Figyelt kérdés
Tudom hogy pasik vannak de nök?
2020. ápr. 30. 17:32
 1/10 anonim ***** válasza:
25%
Rengeteg egyedülálló nő létezik. De hogy ők mennyire magányosak, azt nem tudom. Én is egyedülálló vagyok, de ritkán érzem magam magányosnak. Szerintem társkeresőn próbálkozz.
2020. ápr. 30. 17:38
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
A nők jól rejtőzködnek. Nem kötik minden jött ment orrára, hogy egyedül vannak.
2020. ápr. 30. 17:39
 3/10 anonim ***** válasza:
59%

Miért magányos nőt keresel? Érzelmileg totál lehúznak. Olyan nőt keress aki egyedül is tud boldog lenni. Akkor neked is jobb lesz érzelmileg mert nem azt hallgatod napi szinten hogy milyen helyzetben volt miken ment keresztül hosszú évekig stb. Szerintem. De te tudod! Te életed te sorsod! Ugy baltázod el ahogy akarod!

N

2020. ápr. 30. 17:41
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
Itt kb. minden 2. nő ilyen, rengetegen siránkoznak, hogy ők senkinek sem kellenek, meg hogy őket senki sem veszi észre, vagy milyen szar nekik egy bántalmazó kapcsolatban, ahol a csávó elhanyagolja és/vagy megveri őket. Más kérdés, hogy mennyit hajlandóak tenni önmagukért és egy esetleges kapcsolatért.
2020. ápr. 30. 18:51
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Minden bokorban. Férjem van mégis maganyos vagyok
2020. ápr. 30. 19:09
 6/10 anonim ***** válasza:
45%
5-ös! Az társas magány. Én is ebben szenvedek.
2020. ápr. 30. 20:17
 7/10 anonim ***** válasza:
22%
Na tessék van itt magányos nő! Nem is kell messzire menned 😂
2020. ápr. 30. 20:42
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
Van, sajnos. Azt hiszed, nekünk nőknek alanyi jogon jár a társ? Sajnos nem ilyen szerencsés a helyzet.
2020. ápr. 30. 23:08
 9/10 anonim ***** válasza:
61%
Köszi a privátot, de nem élek vele! Férjnél vagyok és nem áll szándékomban senkivel sem szex kapcsolatban lenni, pláne nem tacskókkal!
2020. ápr. 30. 23:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy nő se magányos csak az aki magányos akar lenni. Egy nő bármikor megkaphat egy férfit ha akar viszont fordítva ez nincs így.
2020. máj. 1. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!