Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem az extanárnőmbe nőként, mit tegyek?
Nem is tudom, hol kezdjem.
Nő vagyok, 22 éves. A volt tanárnőmmel gimiből jóban lettünk. Még az iskolában is barátkoztunk, azóta is rendületlenül. Barátok lettünk. Igazán jó barátok, sok mindent megbeszélünk. Hosszú lenne, próbálok rövid lenni amennyire lehetséges
Hetero vagyok, több kapcsolatom is volt már, soha nem érdekelt a saját nemem, de ő...beleszerettem. Eleinte azt hittem fellángolás, kíváncsiság, stb... De ez az érzés iránta lassan 2 éve tart.
Minden lehetőséget végigzongoráztam már, nem vagyok meleg (egyetlen egy nő sem mozgat meg rajta kívül).... Az előző kapcsolatomban azt hittem szeretem nagyon az akkori páromat, de amikor elkezdtem őt szeretni,rájöttem,hogy mennyire nem is szerettem igazán. Röviden róla annyit írnék, ami fontos lehet,hogy borzasztó, kihűlt házasságban él, hetero (nyílván)de, elvileg én is az vagyok, mégis megtörtént ez velem.... Szépnek tart, ezt többször hangsúlyozta, azt mondja rám,hogy bárkit megkaphatok (nem látok ebbe semmit,csak megemlítem), fontos neki a kapcsolatunk.
Ti mit tanácsoltok, mit csináljak?! Attól félek, hogyha lépnék tönkretennék mindent ami eddig volt. De valójában nem is tudom mit várhatnék,csak vele akarok lenni, és boldoggá tenni,amennyire csak lehet.
Nagyon nehéz....
A férjét szerintem elhagyná, de,hogy értem?Nem tudom. Utána mi lenne, Ő és én? Nagyon furcsa belegondolni.Minden bizonytalan. Lehet gyáva vagyok,de annyira fontos nekem, hogy lehet együtt tudok élni ezzel, elnyomva magamban. Mindig is szeretni fogom.
Első: elkezdhetek tapogatózni, abból baj nem lehet.
köszi nektek a válaszokat!
Egészen biztos lehetsz abban, hogy nem vagy hetero. Bi vagy, csak magadnak sem mered beismerni. Nem is értem, ilyen nyilvánvaló bizonyítéknál miért ellenkezel. Nőként egyébként sem lehet sok bajod belőle, mert a társadalom a női homo/biszexualitást jobban elfogadja.
Szerintem viszont ő nem vágyik rád. Kihűlt házasságan lévő nőket általában egy alfahím dugja, és neki is arra lenne szüksége. De bepróbálkozhatsz nála.
Nem merem beismerni? Nem vagyok homofób, nem zavarna ha az lennék.
Általánosíthatsz, de ő egyáltalán nem olyan, amit te leírsz (alfahímek esete) és ez nem a “rózsaszín köd”, szimplán realitás, én ismerem, te nem.
"Nem merem beismerni? Nem vagyok homofób, nem zavarna ha az lennék."
Nem hogy "az lennék, hanem az vagy".
Egy heteroszexuális ember nem szeret bele a saját nemébe, mert nem vonzódik hozzá. Az ókorban Platón írt emlékeim szerint az egyneműek közti szerelemről, akiknél köztudott, hogy divat volt ez az egész jelenség.
"Általánosíthatsz, de ő egyáltalán nem olyan, amit te leírsz (alfahímek esete) és ez nem a “rózsaszín köd”, szimplán realitás, én ismerem, te nem."
A nők szeretik magukat magukat és egymást kitüntetni a "kiválasztottság" jelzővel, mondván: ő nem olyan, mint a többség.
Természetesen a könyvtárban dolgozó, visszafogott, alacsony, szemüveges, Shakespeare drámáit olvasó Julcsika sem olyan, viszont ha megismer egy 190 cm-es latin macsót, aki még udvarolni is tud, egy idő után azért mégiscsak leesik az a bugyi, mondván, "többet ilyen nem lesz, mert ő nem olyan".
Kár magad áltatni. A biszex férjes asszonyok többsége feltehetőleg kipróbálta már a leszbikus együttlétet a házassága előtt, pont azért választott pasit, mert az nem jött be neki.
Semmi esélyed nincs. De nyugudotan próbálkozz csak. 99%, hogy vissza fog utasítani.
Miért lennék frusztrált?
Mert a naiv példaidra megfelelő választ adtál?
Ugyan... 22-nek mondod magad, de egy 15 éves kamaszlány szinjén vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!